Myyntitukea pikkuleipien, makeisten ja näkkileipien myyntiin 

Toivomme myyntityönne sujuvan mahdollisimman helposti ja mutkattomasti. Olemme keränneet tähän muutamia vihjeitä myyntityönne helpottamiseksi.

1) Etsikää asiakkaanne - olkaa aktiivisia 

Myykää pikkuleipiä, makeisia ja näkkileipiä sukulaisille, naapureille ja työpaikoilla. Näin saatte kerättyä rahaa luokkaretkeen tai harjoitusleirille. Tuotteemme ovat suosittuja ja naapurit ostavat mielellään teiltä, koska tietävät, että rahat käytetään luokkanne tai joukkueenne hyväksi. Pyytäkää vanhempianne laittamaan esille myyntikuvastojamme työpaikoillaan, tai vieläkin parempi, jos itse käytte työpaikoilla ja otatte vastaan tilaukset, henkilökohtainen kontakti on aina tehokkaampi tapa myydä. Alla ehdotus mahdollisesta myyntilistasta, josta näette kuinka helppoa on myydä esim. 14 rasiaa.
 

 
2) Oletteko mukana Facebookissa? 

Jos olette mukana Facebookissa, voitte hyödyntää sitä lähettämällä viestin , että juuri te myytte tuotteitamme. 

Luokka Joukkue/yhdistys

3) Myynti tekstiviestillä/sähköpostilla 

Lähettäkää lyhyt tekstiviesti tai sähköposti ja kertokaa, että te myytte pikkuleipiä, näkkileipiä ja makeisia luokkaretken, harjoitusleirin tai kilpailutapahtuman rahoittamiseksi.

Ehdotusteksti viestiin:

”Hei! Luokkamme kerää varoja luokkaretkeä varten Heurekaan Vantaalla. Olisi mukavaa, jos haluaisitte osallistua hankkeeseemme ja ostaisitte joitakin rasioita pikkuleipiä, makeisia ja näkkileipiä, hinta 7 €/rasia. Koko tuotevalikoiman näette sivulla www.kakkutukku.fi/Tuotteet. Terveisin Tuula”
 

4) Onko teillä blogi tai kotisivu? 

Jos teillä on blogi tai kotisivu, kertokaa siellä, että myytte tuotteitamme, jotta he jotka seuraavat sivuanne tietävät, että teillä on tuotteitamme myynnissä.

 
5) Olkaa kohteliaita ja ystävällisiä 

Olkaa aina kohteliaita ja ystävällisiä asiakkaita kohtaan, ostivatpa he tai eivät. Kertokaa, mihin tarkoitukseen keräätte rahaa. Muistakaa myös, että mitä useammalta kysytte sitä useampi vastaa KYLLÄ! Älkää lannistuko, vaikka saisitte muutaman ei-vastauksenkin.

Lataa tästä 

Kuitti - Yritykset tarvitsevat kuitin ostosummasta 

Infoesite
 

Myyntikuvastolla myynti

Myyntikuvasto - Esittely tuotteista sekä tilauslista

Tilityslomake

 

 

Yksityisyysehdot

Kakkutukku Oy
Konetie 8
04300 Tuusula

IBAN: FI26 1820 3000 0387 86