HaeOmat sivutTilaa ilmainen infopaketti

Maalle oppimaan leirikoulussa ja saamaan ikimuistoisia hetkiä


Nykyään meillä on vähemmän mahdollisuuksia tutustua maatalon askareihin ja eläimiin. Mikä silloin olisikaan hauskempaa, kuin viettää muutama päivä leirikoulussa maaseudulla!

Muodostakaa projekti-ryhmä, johon kuuluu teidän lisäksenne vanhempia ja opettaja/joukkueenjohtaja. Valitkaa kohde ja tapahtuman ajankohta. Ottakaa selvää kustannuksista valitsemastanne kohteesta sekä viimeinen mahdollinen tilauspäivämäärä ja laatikaa budjetti. Tämän jälkeen teette rahoitussuunnitelman ja aloitatte rahan keruun.
Matkan rahoittamisen tulee mielestämme olla helppoa. Matkakassaa voitte täydentää myymällä tuotteitamme. Esimerkiksi, jos matkalle on lähdössä 20 henkilöä ja jokainen myy 20 rasiaa, kartutatte kassaanne noin 1100 – 1200 €.

Suunnatkaa Ilorantaan Hauholle

Monilla nuorilla on ollut hauskoja päiviä Ilorannassa, Hauholla. Näiden päivien aikana on mahdollisuus kokea mielenkiintoisia tapahtumia. Tästä ajasta jää varmasti mukavia muistoja ja tiedot maalaiselämästä ovat karttuneet.

Pihapelien lisäksi Ilorannan kotieläimet ovat tärkeitä tekijöitä leirikoulun ohjelmassa. Lampaat, vasikka, possut, kanat, koira ja kissa odottavat leirikoulaisten hoitoa ja rapsutuksia.

Välillä on mukava pulahtaa järveen uimaan ja sitten saunaan. Lätynpaistoa kuuluu tietysti ohjelmaan.

Kalastus- ja ravustusretki, ruisleivän leipomista, lampaanvillan kehräämistä sekä kalliolta laskeutumista - leirikoulu on täynnä toimintaa, tunne-elämyksiä ja kokemuksia aidossa maalaisympäristössä.

Käytössä on erilaisia pihapelejä, esim. tikka, petankki, kubbi, ketjunheitto ja numero-kyykkä. Kaksi dennispäällysteistä tenniskenttää on vapaasti käytettävissä, omat mailat voi ottaa mukaan. Tenniskentällä pelataan myös sählyä! Minigolf on kahdeksanratainen, mailat ja pallot saatavilla. Trampoliini on valvotusti käytettävissä. Jalkapallo-/pesäpallokenttä on nurmikenttä, ei aivan täysimittainen. Lentopallokenttä on rannassa, koriskenttä pihapiirissä.Riihessä on kiipeilyseinä ja korikiipeilypaikka sekä metsässä rissarata. Niiden käyttö aina vain ohjatusti

Ilorannan henkilökunnalla on pitkäaikainen kokemus leirikoulujen järjestämisestä ja he huolehtivat vieraittensa viihtymisestä ja turvallisuudesta lämpimästi ja laadukkaasti!

Lisätietoja saa kotisivulta www.iloranta.fi

Yhteystiedot: Iloranta, Rukkoilantie 129, 14700 Hauho
Samu Lescelius, 040 513 1139
Leena ja Mikko Haavisto, 050 337 9843

Matka hauholle

Hauho sijaitsee 34 km:n päässä Hämeenlinnasta.
Hämeenlinnaan on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Sieltä voi tilata bussin kuljettamaan loppumatkan Hauholle. Tai vuokraatte bussin kotipaikkakunnalta koko matkalle.

Julkaistu 6 toukokuuta 2014