Omat sivutTilaa ilmainen infopaketti

Tienaa kotona makeat rahat omalla verkkokaupallasi

Tilaa ilmainen infopaketti

Myy herkkuja omalta kotisohvaltasi ja tienaat makeat rahat!

Verkkokaupalla tavoitat useampia ihmisiä ja tienaat herkuilla enemmän kuin koskaan ennen. Ota Kakkutukun verkkokauppa käyttöön ja ansaitse rahaa ryhmänne hauskaan toimintaan myymällä verkossa pikkuleipiä, nameja ja näkkäreitä.

Kakkutukun klassikoiden myyminen verkossa on helppo tapa tienata rahaa kaikille joukkueille, luokille tai voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Verkkokauppamme ansiosta voit nyt myydä suosittuja tuotteitamme myös omalla kotisohvallasi istuskellen.

Jaa verkkokauppa
ja tienaa makeasti kotonasi

Kakkutukulla verkkokauppasi on henkilökohtainen. Ryhmäsi jokainen myyjä saakin oman sivunsa, jonka avulla he voivat esitellä laajan namivalikoimamme kaikille sukulaisilleen ja ystävilleen. Kun jaat verkkokauppasi sosiaalisessa mediassa, sähköpostilla tai muissa digitaalisissa kanavissa, tienaat ryhmällesi makeat rahat ilman fyysistä kontaktia.

Näin pääset alkuun:

  1. Kirjaudu sisään ​Omille sivuille.​

  2. Paina ​Minun verkkokauppani​ -nappia.

  3. Aloita myynti ja jaa sivusi!

 
Oman verkkokauppasi voit jakaa suoraan Facebookiin helposti yhden napin painalluksella. Linkin kauppaasi voit jakaa kaikille ystävillesi myös sähköpostilla tai vaikkapa Instagramissa. Käytännössä voit siis tavoittaa hurjan määrän ihmisiä vain aivan pienellä vaivalla.

Uuutuus Verkkokauppa
Shop Kakkutukku

Kolme vinkkiä onnistumiseen:

  • Kirjoita verkkokauppaan oma henkilökohtainen viesti, jossa kerrot syyn ryhmäsi namien myyntiin.

  • Lisää kauppaan iloinen profiilikuva.

  • Jaa verkkokauppasi sähköpostilla, Facebookissa, Instagramissa ja muissa some-kanavissa; mitä useampi näkee myyntinne, sitä enemmän tienaatte.

 
Tienaa makeasti kotonasi
– tilaa ilmainen infopaketti

Ilmainen infopaketti​ kannattaa tilata heti, kun ryhmäsi on päättänyt myydä herkkuja. Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiviestin, josta löydät linkin ​Omille sivuillesi​. Tämä on kätevä työkalu, jonka kautta voit seurata täydellisesti omaa myyntiäsi. Omilta sivuiltasi löydät myös oman verkkokauppasi.

Luokkien namimyynti verkossa COVID-19 aikana

Pöpöjen jyllätessä on hyvä pysytellä mahdollisimman paljon kotona ja välttää muiden tapaamista. Oppilaat voivat kuitenkin tienata makeat rahat luokalle myös ilman kasvokkaista myyntiä. Herkkujen kysyntä ei milloinkaan vähene, vaan ihmiset haluavat edelleen popsia keksin kahvikupposensa kanssa, nakertaa näkkäriä tai herkutella karkeilla. Myymällä Kakkutukun klassikoita verkossa annat kaikille läheisillesi mahdollisuuden tutustua laajaan valikoimaamme ja tilata parhaita tuotteita makeannälkään.

Tässä vielä pari vinkkiä herkkujen verkkomyyntiin:

  • Pyydä asiakkaan osoite, kun hän tilaa tuotteita verkkokaupastasi. Näin voit toimittaa tilauksen suoraan hänen kotiovensa ulkopuolelle.

  • Hoitakaa tuotteiden maksu esimerkiksi nettipankilla tai Mobile Paylla.

 

Haluatko sinäkin tienata makeasti kotonasi?

Tilaa ilmainen infopaketti

Psst! Vaikka me nyt mielellämme kerrommekin verkkokauppamme mahdollisuuksista, voit edelleen käyttää myös fyysistä myyntikuvastoamme. Yleensä parhaisiin ansioihin päästäänkin, kun myynnissä käytetään sekä kuvastoa että verkkokauppaa yhdessä.

Yhdistysten namimyynti​ verkossa

Kakkutukun klassikoiden myyminen on fiksua, kun yhdistyksenne haluaa kerätä rahaa kuluihinsa. Monesti esimerkiksi joukkueiden myynnin hallinnointi voi tuntua haasteelliselta, mutta onneksi tähänkin on ratkaisu. Meidän vinkkimme on nimetä yksi myyntivastaava jokaisesta joukkueesta, jolloin yhdistyksen on paljon helpompi pitää huolta myynnin etenemisestä.

Kakkutukulla on toki olemassa myös käytännön työkaluja, jotka helpottavat yhdistyksen namimyyntiä. Esimerkiksi Omat sivut antavat hyvän yleisnäkymän eri joukkueiden myyntiin, sillä sieltä pystyt näppärästi näkemään, miten paljon mikäkin joukkue ja jäsen on myynyt. Sivulta löydät myös omien asiakkaidenne yhteystiedot.

Omat sivut vähentävät myös ylimääräistä paperityötä ja yhdistyksen työn määrää. Sivujesi kautta pääsetkin hyppäämään helposti myös verkkokauppaanne, joka mahdollistaa herkkujen myynnin verkossa – tämä onkin täydellinen tapa tavoittaa mahdollisimman monta potentiaalista asiakasta!