Tietosuojaseloste ja tietoa evästeistä 

Päivitetty 3.11.2021

Tietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Tämä tietosuojaseloste kuvaa, kuinka suojaamme ja käsittelemme tietojasi uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti (EU 2016/679). Kakkutukku Helsinki Oy, Y-tunnus 0742281-2, on vastuussa henkilötiedoista, joita joko Kakkutukku tai jokin yhteistyökumppanimme käyttää Kakkutukun lukuun.

Mitä tietoja keräämme ja miksi?

Kakkutukun tavoitteena on kerätä vain asiaankuuluvat tiedot. Käytämme tietoja ainoastaan siltä osin, kuin on tarpeen, ja vain siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Tämä tietosuojaseloste koskee Kakkutukun kotisivuja.

Tiedot, jotka sinun täytyy antaa Kakkutukulle

  • Täyttäessäsi yhteydenottolomakkeen osoitteessa kakkutukku.fi
    (Nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

  • Tilatessasi infopaketin osoitteesta kakkutukku.fi
    (Nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

  • Kun teet tilauksen osoitteessa kakkutukku.fi (Yhteyshenkilö)
    (Nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

  • Kun rekisteröidyt Omille Sivuille osoitteessa kakkutukku.fi (Myyjä)
    (Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

  • Kun teet ostoksia verkkokaupassa 
    (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero)

Tiedot, joka kerätään Kakkutukun puolesta

  • Henkilötunnus

  • Tekemäsi vierailut osoitteessa kakkutukku.fi (evästeet)

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi ja millä oikeusperustalla

Toimittaaksemme tilauksesi ja tukeaksemme sinua asiakkaana tarvitsee meidän käsitellä henkilötietojasi. Alla on eritelty syyt ja ajat tietojen keräämiselle ja niiden säilyttämiselle.

Syy tietojen keräämiselle

Oikeusperusta

Kuinka pitkään säilytämme tietoja

Täytät yhteydenottolomakkeen osoitteessa   kakkutukku.fi

Suostumus

6 kuukautta

Mahdollinen yhteyshenkilö

Tilaat infopaketin osoitteessa   kakkutukku.fi

Suostumus

1 vuotta

Yhteyshenkilö

Teet tilauksen tuotteista osoitteessa   kakkutukku.fi

Sopimus

5 vuotta

Yhteyshenkilö

Saat lisätietoa alennuksista ja   kampanjoista postitse

Suostumus

5 vuotta tai siihen saakka, kunnes   ilmoitat Kakkutukulle, että et enää halua vastaanottaa postia (opt-out)

Yhteyshenkilö

Saat tarjouksia tai lisätietoa   uutiskirjeen muodossa sähköpostitse

Suostumus

Siihen saakka, kunnes ilmoitat   Kakkutukulle, että et halua enää vastaanottaa sähköpostia (opt-out)

Yhteyshenkilö

Laskujen säilyttäminen

Lakisääteinen velvoite

7 vuotta

Myyjä

Rekisteröityminen Omille Sivuille osoitteessa kakkutukku.fi

Suostumus

200 päivää toimitetusta tilauksesta, tai aktiivisuudesta sivuilla

Ostaja
Rekisteröityminen myyjän Omille Sivuille tai verkkokaupassa asiointi.

Suostumus

200 päivää toimitetusta tilauksesta, tai aktiivisuudesta sivuilla

Kenen kanssa jaamme tietoja

Palveluntuottajat, kuljetus- ja logistiikkayritykset 

Kakkutukun toimeksiannosta toimivat yritykset ja palveluntuottajat saattavat saada henkilötietosi, jos he tarvitsevat niitä Kakkutukun tilaaman palvelun suorittamiseen. Vaadimme yhteistyökumppaneita kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan henkilötietosuojalakia. 

Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolelle

Kakkutukku käyttää pääosin pohjoismaisia palveluntarjoajia. Poikkeustapauksissa Kakkutukku voi käyttää EU:n ulkopuolisia palveluntarjoajia, näissä tapauksissa myös henkilötietojen jakaminen saattaa olla asiaankuuluvaa. Näissä tapauksissa käyttää Kakkutukku ainoastaan palveluntarjoajia, jotka seuraavat ”EU-US Privacy Shield framework” säädöksiä ja noudattavat varovaisuutta tietoja käsitellessään.

Miten turvaamme tietosi

Yksityisyytesi on tärkeää Kakkutukulle. Kakkutukku tekee jatkuvasti työtä käsitelläkseen henkilötietojasi mahdollisimman varovaisesti, ja tekee parhaansa suojatakseen tietosi niiden arkaluontoisuuteen sopivalla tavalla.

Evästeet

Vieraillessasi verkkosivullamme tietokoneellesi tallennetaan evästeitä. Eväste on tekstitiedosto, jota käytetään tiettyjen osien toimimisen varmistamiseksi, kuten kirjautuminen Omat Sivut -osaan, sivuston käyttäjämääriä koskevien tilastotietojen keräämiseen sekä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. 

Joskus evästeillä kerätään henkilötietoja, kuten IP-osoite, mutta ei sinuun henkilökohtaisesti liittyviä tietoja.

Evästeet voivat olla joko istuntoevästeitä, jotka poistetaan sulkiessasi verkkoselaimen, tai pysyviä evästeitä, jotka tallennetaan tietokoneelle helpottamaan tulevia vierailuita.

Selaimen asetuksilla voit estää evästeiden tallentamisen siten, että selain estää evästeet automaattisesti tai ilmoittaa sinulle aina jonkin sivuston halutessa tallentaa evästeen. Mikäli selain kieltää evästeet, toiminnallisuus saattaa kärsiä.

Muutokset tietosuojaselosteessa

Tietosuojaselosteeseen saattaa tulla muutoksia. Siksi pyydämme sinua lukemaan sen tarvittaessa, jotta saat ajantasaista tietoa. Tietosuojaselosteen päivittämispäivä on tässä dokumentissa.

Oikeutesi

On tärkeää, että tiedät oikeutesi henkilötietoihisi liittyen.

  • Oikeus jäljennökseen tiedoistasi (Kopio tiedoistasi, joita säilytämme)

  • Oikeus tietojen korjaamiseen (Jos tietosi ovat väärin voit vaatia meitä muuttamaan ne)

  • Oikeus tietojen poistamiseen (Oikeus vaatia Kakkutukkua poistamaan säilyttämänsä tiedot)

  • Oikeus tietojen siirtämiseen (Sinulla on oikeus vaatia Kakkutukkua siirtämään tietosi jollekin muulle organisaatiolle)

  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä (oikeus vaatia rajoitettua henkilötietojen käsittelyä, jos vastustat tietojen oikeellisuutta)

Jos olet tyytymätön siihen, miten tietojasi käsittelemme, ota meihin yhteyttä, jotta voimme kehittää tietosuojaselostettamme. Sinulla on aina oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle osoitteessa tietosuoja.fi/ilmoitus-tietosuojavaltuutetulle.

Yhteystiedot

Jos haluat lisää tietoa henkilötietojesi käsittelystä tai käyttää yllä mainittuja oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä:

Kakkutukku Oy
Högberginhaara 10
04360 Tuusula
E-mail:
Puh: 010-8504790