Näin voitte ansaita rahaa yhdistyksellenne

Seuran varainhankinta

Tilaa ilmainen infopaketti

Varainhankinta ja seurat - Myymällä kakkutukun suosittuja pikkuleipiä, näkkileipiä ja makeisia saatte kerättyä rahaa helposti seuranne toimintaan ja kuluihin. Tässä vinkkejä miten kerryttää seuranne kassaa!

Grupp Räpsä

 
Helposti myytävät pikkuleivät vahvistivat urheiluseuran taloutta

Monet yhdistykset voivat varmasti kertoa, että yhdistyksen rahat ovat joskus vähissä. Hämeenkyrön räpsän pesäpalloseura vahvisti yhdistyksen kassaa myymällä pikkuleipiä, makeisia ja näkkileipiä. Kakkutukun tuotteiden myyminen on ollut tärkeä osa yhdistyksen toiminnan rahoittamista. Jäsenten myyntitoiminnan ansiosta yhdistys on onnistunut kattamaan jäsenmaksuja, kilpailumatkojen kustannuksia ja varusteiden ostoa.

Lue lisää, miten jäsenet ansaitsivat rahaa yhdistykselleen

Simon Kiri

 
Pikkuleipien myynti kilisi seuran kassaan

Kakkutukun tuotteiden myynti kilisi myös Simon Kirin kassaan tervetulleena lisänä. Perinteinen hiihtoseura on myynyt pikkuleipiä, makeisia ja näkkileipää monta vuotta ja ansiot on käytetty yhteisiin hiihtoleireihin esimerkiksi Levillä ja Saariselällä ja seuran kilpailukustannuksiin. 

Lue lisää siitä, miten Simo Kiri keräsi rahaa yhdistykselle

Riku Bjorklund

Seurojen myyntityö yhteisten tavoitteiden eteen

Yhdistyksiin osallistuminen on usein aattellista, ja varojen riittämiseen tarvitaan useita keinoja. Kakkutukun tuotteiden myyminen auttaa tässä.

Myyntitoiminnan onnistumiselle on tärkeää, että myynti on urheiluseuroille helppoa. Uskomme, että suositut ja helposti kaupaksi käyvät tuotteet ovat paras keino saada jäsenet osallistumaan ja pitämään myymistä helppona ja hauskana. Monet Kakkutukun tuotteista ovat klassikkoja: Pikkuveljen Toffeet ja Äidin Suklaapallot ovat todella suosittuja. Monet ostavat niitä aina uudestaan.

Mutta valikoimassa on muutakin kuin pikkuleipiä ja makeisia. Tervellisempiä vaihtoehtoja haluaville valikoimassamme on useita lajeja näkkileipää. Laaja valikoimamme vauhdittaa myyntiä ja mahdollistaa tuotteiden myynnin vuoden ympäri.

Haluatteko tekin ansaita rahaa?

Tilaa ilmainen infopaketti

Haasteet seurojen myyntityössä

Rahan ansaitseminen joukkueelle ja myyntityö yhdistyksen kassan kasvattamiseksi ovat eri asioita. Joukkue tarvitsee usein lisää rahaa osallistuakseen kilpailusarjoihin ja treenausleireille, kun taas yhdistys ehkä tarvitsee rahaa kerhotalon remonttiin, uuteen ruohokenttään tai haluaa saada puskurin arvaamattomiin menoihin.On usein haasteellista hallinnoida monen jäsenen tekemää myyntityötä. 

On hyvä nimetä yhteyshenkilö jokaiselle joukkueelle hallinnoimisen helpottamiseksi. Voi olla niinkin, että yhdistyksen tarpeet vaikuttavat jäsenistä ”kaukaisilta” ja siksi voi olla vaikeaa herättää innostusta yhdistyksen kassan kasvattamiseksi.
 

Ansaitse rahaa seurallesi – vihjeitä motivaation lisäämiseen

 • Kuvaile päämäärä niin selvästi kuin mahdollista (esimerkiksi uusi ruohokenttä)

 • Selitä, miksi myyjien panos on niin tärkeä

 • Kerro, että siitä tulee olemaan kaikille hyötyä 

 
Innostusta voidaan lisätä päättämällä, kuinka monta rasiaa kunkin joukkueen on myytävä ansaitakseen rahaa yhdistykselle. Jos joukkue onnistuu myymään enemmän, menevät ansiot kokonaisuudessa pelaajien joukkueelle.

Nyt on entistä helpompaa ansaita rahaa omalle urheiluseuralle

Tässä kaksi keinoa joilla seurojen pikkuleipien myyntiä helpotetaan:
 

 • Omat sivut: Omat sivut helpottavat yhdistyksen tilauksen hallinnointia ja kommunikointia yhteyshenkilöihin älykkään viestitoiminnon avulla.

 • Verkkokauppa: tuotteiden esittely mahdollisimman monelle edistää myyntiä. Omien sivujen kautta myyvillä jäsenillä on pääsy verkkokauppaan ja he voivat jakaa verkkokaupan sosiaalisessa mediassa ja esitellä tuttavilleen. Parhaan tuloksen saa kokemuksen mukaan käyttämällä sekä verkkokauppaa että perinteistä myyntikuvastoa.

 
Helppous on hyväksi. Muita etuja Kakkutukun tuotteiden myynnissä on, ettei yhdistyksen tarvitse maksaa mitään etukäteen. Maksatte vasta, kun myynti on suoritettu valmiiksi – ja vain niistä rasioista, jotka on myyty. Mitä enemmän myytte, sitä suuremman voiton yhdistys saa joka rasialta. Lisäksi voitte aloittaa myynnin juuri silloin, kuin se sopii teille. Tilatkaa infopaketti ja pääsette käyntiin!

Kakkutukku Shop

Urheiluseuralla on suuret menot

 • Kilpailu/treenaus

 • Vuokrat

 • Tilat

 • Materiaali/varustus

 • Muu

 • Palkat

 • Korvaukset

 • Kanslia/hallinto

Seuratoiminnassa mukana oleminen on tärkeää

Aktiivinen osallistuminen yhdistystoimintaan tuo mukanaan paljon terveyshyötyjä. Tämä pätee myös nuoriin. Kansainvälisessä tutkimuksessa, johon osallistui lähes 2 000 17-vuotiasta nuorta, yhdistystoimintaan aktiivisesti osallistuvat nuoret kokivat olevansa tyytyväisempiä elämäänsä ja näkivät tulevaisuuden valoisampana kuin samanikäiset nuoret, jotka eivät ole mukana urheiluyhdistyksissä.

Aktiivisen yhdistystoiminnan tiedetään yleisesti  ehkäisevän nuorten syrjäytymistä ja päihteiden käyttöä. Yhdistykset tekevät siis tärkeää työtä.

Haluatteko tekin ansaita rahaa?

Tilaa ilmainen infopaketti

Ota yhteyttä

 • Arkisin: 08.00–17.00
 • Kakkutukku Oy
  Högberginhaara 10
  04360 Tuusula
 • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.