Pikkuleipien ja makeisten myynnillä rahoitetaan leirejä ja kilpailumatkoja!

Simo on Lapin eteläisin kunta, joka sijaitsee noin 75 kilometriä Oulusta pohjoiseen. Simon Kiri on lähes 100-vuotta vanha seura.

Sen puheenjohtaja Heikki Kukkonen kertoo, että hiihtojaostossa on aikuisten lisäksi noin 20 aktiivista juniorihiihtäjää. Seuran rahastonhoitaja Merja Paaso on organisoinut Kakkutukun tuotteiden myyntiä seuran hyväksi. Hän on ylpeä siitä, että juniorit ovat myyneet Kakkutukun tuotteita jo monena vuonna peräkkäin. Saaduilla rahoilla on käyty yhdessä hiihtoleireillä mm. Levillä ja Saariselällä. Kakkutukun tuotteista saadulla myynnillä rahoitetaan myös seuran kisakuluja, sillä talvisin hiihtokilpailuja järjestetään lähes joka viikonloppu eri puolilla Suomea.

Valmentaja Risto Jäärni kiteyttää ehkä parhaiten sen, mitä aikuisetkin voivat saada nuorten kanssa toimimisesta ja valmentamistyöstä:

 ”Nuorille koitetaan saada hyvät opit hiihtoon ja urheiluun. Nuorten kanssa harjoittelu on mukavaa ja kehittävää myös itselle. Parasta nuorisotyötä taitaa ollakin yhdessä tekeminen yhteisen, motivoivan harrastuksen parissa! ”

Valmentaja Risto Jäärni, Simon Kiri Hiihtojaosto

Simon Kiri

Ansio yhteensä 2 472€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä2 472 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus432 kpl
Isoisän Suosikit180 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)180 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.