Luokkaretki synnyttää toveruutta ja luo ryhmään hyvää tunnelmaa. Joka vuosi 3 500 luokkaa ja joukkuetta ansaitsee keskimäärin yli 1 140 € kivoja yhteisiä retkiä ja aktiviteetteja varten.

Monet luokat tekevät lukuvuoden päätteeksi unelmiensa matkan, josta jää elämän pituiset kokemukset ja muistot. Joskus matka tai matkakohde liittyy koulutukseen ja koulussa opiskeltaviin aineisiin. Kaiken kaikkiaan tavoitteena on kuitenkin hauskanpito ja yksilölle ja ryhmälle arvokkaat kokemukset. Retken ajankohdasta riippumatta vinkit ja ehdotukset sopivista kohteista voivat olla hyödyllisiä. 

Tänne olemme koonneet muutamia ehdotuksia retkikohteista ja matkanjärjestäjistä, joita voimme suositella.

Kakkutukku-luokkien retkikohteita

Kouluretkeä varten varoja keränneillä luokilla on valittavanaan monia hyviä kohteita lähelle tai kauemmaksi tehdyistä opastetuista retkistä aina kokonaan itse suunniteltuihin matkoihin. Into päästä kohteeseen ja tehdä jotain yhdessä luo hyvää ja positiivista ryhmähenkeä.

Lue lisää varainhankinnasta kouluille.

 

Verkkokaupan avulla myyminen kävi lasten mielestä todella helposti. He jakoivat verkkokauppaa sukulaisille ja tuttaville, joiden oli kätevä tehdä tilauksensa siellä.

Oppilaan vanhempi Elina Iloranta

Tilausajot

Bussilla matkustaminen on kätevä ja turvallinen tapa päästä perille. Oman linja-auton varaamisen etuna on, että sitä voi käyttää koko matkan ajan, niin määränpäähän kuin takaisin, mutta myös eri paikkojen ja aktiviteettien välillä matkan aikana. Budjettisi mukaisen kuljetuksen löytämiseksi suosittelemme tilausajot.net-varauspalvelun käyttöä. Tee helposti tarjouspyyntö, joka välitetään kaikille verkoston bussiyhtiöille ympäri Suomea, jotka puolestaan kilpailevat pyynnöstäsi täysin ilmaiseksi. Palvelua käyttämällä säästät sekä aikaa että rahaa, sillä sinun ei tarvitse soittaa eri linja-autoyhtiöille. Lisäksi sinulla on mahdollisuus vertailla hintoja useiden eri linja-autojen välillä ennen varauksen tekemistä. 

Luokkaretket ulkomaille

Kakkutukku korostaa elämysten tärkeyttä ja haluaa antaa luokille edellytykset hankkia varoja unelmamatkoihin jonnekin päin maailmaa. Koulullenne on helppoa, riskitöntä ja kätevää ottaa Kakkutukku avuksi, kun keräätte rahaa luokkakassaan. Voitte keskittyä suunnittelemaan kivaa tekemistä, kurssi- ja opetusohjelmaa ja kulttuurielämyksiä. Kakkutukun suosittujen ja tunnettujen tuotteiden myynti käy nopeasti ja helposti. 

Edellisen valvontaluokan kanssa Kakkutukun tuotteet olivat avainasemassa viikon mittaisen Ateenan-matkan kustannusten kattamisessa.

Luokanvalvoja Kaj Raiskio

Luokkaretki – elämänpituinen muisto

Luokan työstä ja valmisteluista varainhankinnan hyväksi jää usein yhtä vahva muisto kuin itse luokkaretkestä. Oppilaat saavat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa myynnin vapaasti ja harjoitella vastuunottoa. He kasvavat tehtävän mukana, ja ryhmähenki vahvistuu. 

Muutamia vinkkejä:

 • Visioikaa, mitä toivotte luokkaretkeltä.

 • Kerätkää nopeasti ja helposti varoja luokkakassaan.

 • Antakaa oppilaille tilaisuus osoittaa yritteliäisyyttään.

 • Edistäkää ryhmähenkeä työskentelemällä yhteisen tavoitteen hyväksi.

 
Filmi - Näin se toimii
 

Ota yhteyttä

 • Arkisin: 08.00–17.00
 • Kakkutukku Oy
  Högberginhaara 10
  04360 Tuusula
 • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.