6B-luokka Vantaalta haaveili leirikoulusta

Vantaalaisen Rajatorpan koulun 6B-luokan haaveena oli päästä leirikouluun, ja unelman toteuttamiseksi luokan oli kerättävä varoja. Jokaisen oli saatava kokoon huomattava summa. Myyntikohteeksi valittiin Kakkutukun tuotteet, koska ne ovat pidettyjä ja menevät helposti kaupaksi, kertoo yhden oppilaan vanhempi Elina Iloranta. Valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä luokka ansaitsi yhteensä 2 026 €.

Helppoa ja sujuvaa myyntiä

Myyminen kävi sujuvasti ja helposti. Oppilaat kiersivät myyntikuvastojen kanssa ovelta ovelle, mikä tuotti tuloksia, sillä tuotteet olivat useimmille tuttuja. Kakkutukun Omat sivut -palvelussa lapset raportoivat myyntinsä ja saivat käyttöönsä henkilökohtaisen verkkokaupan. Verkkokaupan avulla myyminen kävi lasten mielestä todella helposti. He jakoivat verkkokauppaa sukulaisille ja tuttaville, joiden oli kätevä tehdä tilauksensa siellä.

Hyväksi yhteishengelle

Yksi myynnin myönteisistä oheisvaikutuksista oli se, että se sai lapset ponnistelemaan yhteisen tavoitteen hyväksi ja tuntemaan osallisuutta leirikoulun toteutumisesta. Näin leirikoulun arvo kasvoi lasten silmissä ja he iloitsivat siitä enemmän. Lisäksi luokan yhteishenki vahvistui, mikä on aina hyvä asia.

Kävi niin hienosti, että saimme kerätyksi juuri sopivan rahasumman. Nyt voimme iloita edessä olevasta kivasta leirikoulusta, sanoo Elina Iloranta.

Vantaalaisen Rajatorpan koulun 6B-luokka myi yhteensä 633 rasiaa eli keskimäärin 37 rasiaa lasta kohden ja tienasi 2 026 €.

Rajatorpan koulun 6B

Ansio yhteensä 2 026€

Myyntitiedot

Osallistujia17 kpl
Ansio yhteensä2 026 €

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.