Olemme osallistuneet cupeihin, maksaneet kenttävuokria ja alentaneet jäsenmaksuja

Jeppis FBC:ssä pelaa noin 150 junioria eri-ikäisten tyttöjen ja poikien ryhmissä. Seuran isoimpia menoeriä on kenttien vuokraus Pietarsaaren Rettig Sport Centeristä. Kakkutukun pikkuleipien, näkkileipien ja karkkien myynti tarjoaa siis hyvän mahdollisuuden kenttävuokrien rahoittamiseen. Jeppis FBC on pitkään tehnyt yhteistyötä Kakkutukun kanssa, mikä on auttanut seuraa pitämään jäsenmaksut alhaisina ja rahoittamaan sarjapelien lisäksi turnauksia ja muuta toimintaa.

Carolina Isomaa kertoo, että tuotteet menevät hyvin kaupaksi ja sopivat hyvin seuran toimintaan. Pikkuleipien ja karkkien lisäksi asiakkaat ostavat paljon Carolinan omaa suosikkia, näkkileipiä. Myynti sukulaisille, ystäville ja tuttaville sekä työpaikoilla hoidetaan lasten ja vanhempien välisenä yhteistyönä. Carolinan mielestä Kakkutukun tuotteet ovat sopivan hintaisia, ja jokainen löytää valikoimasta jotain itselleen sopivaa.

– On ihanaa hallinnoida myyntiä Omilla sivuilla ja myydä tuotteita verkkokaupassa, koska siinä välttyy kaikelta paperityöltä, kertoo Jeppis FBC:ssä pelaava Jennie. – Kanta-asiakkaamme odottavat, että tulemme myymään heille Kakkutukun tuotteita, hän jatkaa.

– Saimme lyhyessä ajassa myydyksi peräti 430 rasiaa, koska verkkokaupan jakaminen oli niin helppoa. Ja herkut saavat kaikki hyvälle tuulelle, Carolina sanoo.

Seuran yhteistyö Kakkutukun kanssa on toiminut todella hyvin jakestänytjo 10 vuotta.

Carolina Isomaa kertoo eräästäkin kerrasta, kun heillä oli kotona kaapissa rasia Äidin Suklaapallosia. Avatessaan rasian hän löysi sieltä banaanin ja poikansa jättämän lapun, jossa luki: ”Hahaa, minä söin viimeisen!”

 

Jeppis FBC

Ansio yhteensä 6 439€

Carolina Isomaa, puheenjohtaja, Jeppis FBC

Carolina Isomaa, puheenjohtaja, Jeppis FBC

Carolina Isomaa, puheenjohtaja, Jeppis FBCJeppsisJeppsisJeppsis

Myyntitiedot

Myyntien määrä1 kpl
Osallistujia9 kpl
Ansio yhteensä6 439 €

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.