Luokkaretkelle Kuusamoon!

Pohjois-Suomessa sijaitsevan Rovaniemen kunnan läpi kulkee napapiirin raja. Pohjoisen sijainnin tarjoamista harrastusmahdollisuuksista yksi on täysin ilmaista – lumi! 

Lunta on yleensä lokakuun lopusta pitkälle kevääseen asti. Lumitouhut ovat mukavia, sillä Rovaniemen Ounasrinteen koulun 6b on suorastaan hyperaktiivista porukkaa! Välitunneilla pelataankin yhdessä lumijalkapalloa ja veistellään upeita lumiveistoksia.

Luokan opettaja Kirsi Heleneva kertoo, että luokan oppilaat pelaavat jääkiekkoa ja tietysti mukana on myös laskettelijoita ja jopa yksi temppuilijakin! Myös Rovaniemen uimahallit ja kirjastot vetävät nuorisoa puoleensa. 

Luokalla on mahtava porukkahenki. Erään oppilaan äiti Kati Pajari on toiminut yhteyshenkilönä ja tilannut jo monta kertaa luokalle Kakkutukun tuotteita. Niiden myynnillä on toteutettu asioita, joita voidaan tehdä yhdessä. Keväällä toukokuun lopulla ennen koulun päättymistä ollaan menossa myynnistä saaduilla rahoilla yhteiselle luokkaretkelle Kuusamoon. Siitä tulee varmasti hieno reissu, uskovat luokkalaiset!

Opettaja Kirsi Heleneva, Ounasrinteen koulu 6 lk

 

 

 

Ounasrinteen koulu

Ansio yhteensä 2 499€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä2 499 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus548 kpl
Tenavien Toivekarkit180 kpl
Isoäidin Suklaakeksit100 kpl

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.