Kakkutukun myynti pysyy hyvin räpylässä Hämeenkyrössä

Viuuh ja pam! Maila heilahtaa ja lyönti osuu napakasti keskelle palloa. Pitkä matala kaari lentää takakentälle asti ja pesäpallojoukkue Hämeenkyrön Räpsän nuori naispelaaja etenee kevyesti ykköspesälle.

Joukkue on keväällä 2016 noussut ensimmäistä kertaa Suomensarjaan ja harjoitusottelu kotikentällä saa vauhdikkaan alun. Uusi haastava pelikausi alkaa jo ensi viikolla.

Kakkutukun tuotteiden myynti on auttanut rahoittamaan seuran toimintaa merkittävästi, kertoo pelinjohtaja Timo Marjamäki. Tuotteita on myyty  tälle naistenjoukkueelle kolme kertaa, mutta Räpsä on myynyt tuotteita useita vuosia. Joukkueen pelaajat ovat mukana myyntityössä jo juniorista alkaen. Tyttöjunioreita onkin eri ikäluokissa  peräti 140, joten Hämeenkyrön Räpsän panostus juniorityöhön on merkittävää. Viime kerralla jokaisen ikäluokan joukkueen jäsen sai myyntikuvaston, minkä avulla myyminen oli yllättävänkin helppoa.

Naisten joukkueen Noora jakoi kekseliäästi myyntikuvastoja työpaikallaan työkavereilleen, joiden kautta tuli mukavasti lisämyyntiä.  Myös Facebook ja Whatsapp otettiin käyttöön; sinne ladattiin Kakkutukun tuotteista kuvia ja näin suoritettiin myyntiä myös näppärästi internetissä.

Kakkutukun avulla saatuja tuloja on käytetty jäsenmaksuihin, pelimatkojen kulujen kattamiseen, varusteiden - kuten yhtenäisten tuulipukujen -, lippisten ja laukkujen hankintaan, sekä pieneen virkistystoimintaan. Seuran tarkoitus on tarjota mahdollisimman edullinen harrastus, myös aikuisille pelaajille.

Kaikkia Räpsän naispelaajia, nuorimmista G-junioreista aina edustuspelaajin asti, tuntuu yhdistävän hyvä joukkuehenki ja yhdessä tekemisen meininki, aito rakkaus pesäpalloon.

Pelinjohtaja Timo Marjamäki, Hämeenkyrön Räpsä ry

 

Hämeenkyrön räpsä

Ansio yhteensä 3 013€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä3 013 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus232 kpl
Tenavien Toivekarkit112 kpl
Isoäidin Suklaakeksit93 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Ilmastokompensoitu
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.