BERLIINIIN LUOKKARETKELLE – JAWOHL

Ich bin ein Berliner – näin voivat Toijalan Yhteiskoulun 8 b-luokkalaiset pian todeta, kun he matkustavat luokkaretkelle Saksan pääkaupunkiin.

Osa luokasta on lukenut saksankieltä jo viisi vuotta. He odottavat jo kovasti, että pääsevät kokeilemaan kielitaitojaan käytännössä. Myös Berliinin nähtävyyksien, kuten esimerkiksi Maailmankellon ja Brandenburgin torin,  näkemistä odotetaan innolla. Luokkaretkellä on kiva tietysti myös shoppailla ja ostaa matkamuistoja, syödä munkkeja ja makkaraa, sekä tutustua kulttuurieroihin.

Luokanvalvoja Raija on myynyt nykyisen luokkansa kanssa kolme kertaa Kakkutukun tuotteita. Raija kokee myynnin myyntikuvaston avulla heille parhaaksi tavaksi. Etukäteismyynti kuvastolla onkin helppoa: Kun oppilaat ovat ottaneet tilaukset vastaan, tilaa opettaja Kakkutukulta täsmällisen määrän tuotteita. Sen jälkeen oppilaat toimittavat ne asiakkaille.

Raija luokan oppilaat saivat myydä sen verran kuin kukin pystyi, myyntirajoitteita ei ollut. Yksi oppilaista myi yksin peräti 500€ edestä Kakkutukun tuotteita, toiset taas vaihtelevan määrän. Myynti hoidettiin yksin tai kavereiden kanssa perheelle ja sukulaisille, tuttaville ja naapureille ovelta ovelle. Muutaman oppilaan äidit veivät kuvastot työpaikoilleen ja auttoivat näin helpolla tavalla luokkaretkikassan kartuttamista.

Kun oppilaat siirtyvät ensi syksynä 9. Luokalle ja matka vihdoin koittaa, on suuri osa matkan kuluista katettu Kakkutukun myynnillä. Ist es schön?

Luokanvalvoja Raija Lehto, Toijalan Yhteiskoulu 8 b

 

Toijalan Yhteiskoulun 8 b

Ansio yhteensä 3 126€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä3 126 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus296 kpl
Isoäidin Suklaakeksit108 kpl
Isoisän Suosikit97 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.