Kakkutukun tuotteet myyntiin ja kiekko maaliin!

Pienen jääkiekkoseuran Et-Po 72:n kaksi joukkuetta U9 & U12 lähtivät myymään Kakkutukun herkkuja jo kolmannen kerran! Myyntipuuhiin tällä porukalla on lähdetty yleensä kerran vuodessa. Aikaisempina myyntikertoina käytössä on ollut paperinen tilauslomake, mutta tällä kertaa hitiksi muodostui verkkokauppa. Omaa verkkokauppaa jaettiin näppärästi kavereille ja sukulaisille tekstiviestitse, ja tilauksia alkoi satelemaan kuin itsestään!

Myös lasten vanhemmat lähtivät mukaan myyntiin ja myivätkin paljon tuotteita työpaikoillaan. Työpaikoilla helpoksi tilaustavaksi koettiin paperinen tilauslomake. Osa joukkueen lapsista myi tuotteita naapurustossa ovelta ovelle, mikä olikin lasten mielestä hauska tapa viettää yhdessä aikaa ja samalla kerätä varoja joukkueelle.

Joukkuelaiset kokivat tuotteiden myynnin helpoksi, koska hinnat ovat edullisia ja tuotteet kaikille tuttuja. Näitä herkkuja saakin vain Kakkutukusta, joten monet kyselevät myyntitempauksien ulkopuolellakin, että milloinkas herkkuja olisi tulossa taas myyntiin.

Tällä kertaa joukkuelaiset päättivät tilata myös ylimääräisiä karkkirasioita, joita he myivät muiden tapahtumien yhteydessä. Näinä kertoina kauppa kävi erittäin hyvin! Tätä testataan varmasti uudestaan seuraavallakin kerralla.

Lähes kaikki joukkueisiin kuuluvat perheet lähtivät mukaan varainkeruuseen, osa perheistä myi enemmän ja osa vähemmän. Perheet kokivat varainkeruun nostaneen joukkueiden yhteishenkeä, joka on tietysti kaikista kivaa!

Saadut tuotot käytetään pelireissujen bussikuluihin, pelireissujen yhteisiin ruokailuihin ja joukkueiden vaatehankintoihin. Lapset onkin helppo motivoida mukaan varainkeruuseen, kun palkinnot ovat niin mieleisiä. Varainkeruu on myös opettanut lapsille paljon rahan käsittelystä, arvosta ja sen käytöstä.

Joukkueen yhteyshenkilö Riikka Korpi, Et-Po 72 U9 & U12
 

Et-Po 72 U9 & U12

Ansio yhteensä 2 780€

Myyntitiedot

Ansio yhteensä2 780 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.