Kakkutukun avustuksella pallo pyörii entistä vauhdikkaammin!

Lahtelaisella jalkapalloseura FC Kuusysillä on pitkät perinteet. Huippuvuosina tässä maineikkaassa kasvattajaseurassa maaleja tykitti legendaarinen maajoukkuepelaaja Ismo Lius. Nyt kentän laidalla vipeltää E06-poikien ikäluokassa joukkueellinen tulevia ismoliuksia! 

Kampitimme kentän laidalle haastatteluun 10 -vuotiaan ikiliikkuja Jonnen, joka kertoo tavoitteekseen päästä ensin FC Lahden edustusjoukkueeseen. Sen jälkeen tähtäimenä ovat isommat areenat ja seurat, kuten Espanjan Real Madrid! 

Pojat harjoittelevat osaavassa valmennuksessa kolme kertaa viikossa, pelejä ja turnauksia mahtuu kalenteriin myös aimo määrä. Etenkin turnausmatkoilla jännittävät pelit,  yöpymiset ja muu mukava yhteistoiminta tiivistävät joukkuehenkeä. Joukkueen valmentaja Riku Björklund kertoo, että yhteen hiileen puhaltamista tarvitaan myös Kakkutukun tuotteiden myynnissä. Siihen osallistuu koko joukkue vanhempien avustuksella. Kuvastojen avulla kerätään ennakkotilauksia ja sitten vain toimitetaan tuotteet tyytyväisille tilaajille. Näin saadaan kätevästi rahoitettua joukkueen toimintaa ja kevennettyä vanhempien rahoitusosuutta. Kakkutukun avustuksella FC Kuusysin juniorityön pallo pyörii entistä vauhdikkaammin!

 

FC Kuuysi, E06

Ansio yhteensä 4 489€

Myyntitiedot

Myyntien määrä2 kpl
Ansio yhteensä4 489 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus488 kpl
Tenavien Toivekarkit192 kpl
Isoäidin Suklaakeksit140 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.