Bake sale! Bake sale! Ja sitten Italiaan!

Ressun kansainvälisellä luokalla on 23 oppilasta eri kansallisuuksista. Ressun myynti on ollut todella tehokasta. Myynti oppilaiden naapureille ja sukulaisille on hoidettu myyntikuvaston avulla, mutta Helsingissä on helppo myydä myös muuten Kakkutukun tuotteita, koska tuotteet ovat tuttuja melkein kaikille. Siksi valtaosa myynnistä tapahtuu suoramyyntinä koulun aulassa, kauppakeskuksissa, metroasemilla ja kaduilla. Rob on järjestänyt Kakkutukun tuotteiden myynnin seitsemän kertaa useampana vuotena eri luokkien kanssa. Tämän luokan  myynti toteutetaan puolen vuoden aikana ja sillä kerätään rahaa luokan Italianmatkaa varten. Myyntitavoite tämän luokan kohdalla on huikeat 6000 euroa!

Myyntitapahtuma kartuttaa matkakassan lisäksi muitakin oppilaiden taitoja. Opettaja kehuu, että oppilaiden sosiaaliset taidot ovat kasvaneet myyntitilanteiden myötä, samoin ryhmähenki on parantunut, kun tehdään yhdessä asioita.  Oppilaiden, joiden äidinkieli ei ole suomi, kielitaito on parantunut, kun he joutuvat keskustelemaan suomenkielisten kanssa myyntitilanteissa. Opettajan mukaan myös matemaattiset taidot kehittyvät, kun oppilaat vastaavat rahojen laskemisesta ja myynnin etukäteissuunnittelusta.

Melkein kaikki luokan oppilaat osallistuivat myyntiin, keskimäärin jokainen oppilas myy peräti 80 laatikkoa. Myyntiennätys yhdellä oppilaalla on jopa 240 laatikkoa!

Opettaja Rob Thijssen, Ressu Comprehensive 6 B
 
 
 

Ressu Comprehensive 6 B

Ansio yhteensä 15 611€

Myyntitiedot

Myyntien määrä7 kpl
Ansio yhteensä15 611 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Isoäidin Suklaakeksit686 kpl
Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus548 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)526 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Ilmastokompensoitu
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.