Alkaa rahahuolet ropista, kun junnut kävelee Kakkutukun kuvasto kädessä kopista!

Nämä joensuulaiset pikkuärjyt kiekkoilevat Jokipojissa. Poikia on yhteensä 34 ja he ovat iältään 11-vuotiaita. Tiivis E-04 -joukkue kokoontuu harjoittelemaan noin 4 – 5 kertaa viikossa jääkiekkokauden aikana. Porukasta huokuu hyvä henki, niin poikien kuin aikuistenkin keskuudessa. Huumoria sivalletaan aina paikan tullen ja jokainen saa siitä osansa.

Ensimmäisenä vuonna testasimme tuotemyyntiä, jonka jälkeen siirryimme kuvastomyyntiin. Tämä kolminkertaisti myyntimme.  Olemme tehneet myynnistä pelaajien kesken pienen kilpailun, jossa parhaat myyjät palkitaan yllätyspalkinnoilla. Myyntiaika on ollut kahdesta kolmeen viikkoon. On ollut ilo nähdä, kuinka pojat vanhempineen ovat innostuneet myyntikampanjasta. 

Viime kautena käytimme Kakkutukun tuotteiden myynnistä saadut varat lopputurnausmatkaan, joka suuntautui Turkuun. Kuluvana kiekkokautena olemme päättäneet hankkia automaattisen teroituskoneen.  Jääkiekkoilijan tärkeimmät työkalut ovat luistimet, ja ne ovat jatkossa pikkuärjyillä peleissä ja harjoituksissa huippukunnossa, kiitos Kakkutukun! 

Jokainen poika ymmärtää, että menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa. Tällä motolla pikkuärjyjen on hyvä jatkaa sekä kiekkoilua että varainkeruuta jatkossakin. 

Jukka Ristola, apuvalmentaja, Jokipojat E-04 Joensuu

 

 

Jokipojat E-04

Ansio yhteensä 6 669€

Myyntitiedot

Myyntien määrä6 kpl
Ansio yhteensä6 669 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus714 kpl
Isoisän Suosikit178 kpl
Isoäidin Suklaakeksit169 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.