Meidän luokan yhteinen juttu!

Ylikiimingin koulun Vesalan yksikön 6A- ja B-luokkalaisilla oli selkeä tavoite: Leirikouluun Rovaniemen Santasporttiin haluttiin ehdottomasti päästä. Koululaiset lähtivät innolla myymään Kakkutukun kaikille tuttuja tuotteita ja keräämään varoja leirikoulua varten.

Ylikiimingin koulu on luonnonläheinen koulu, ja oppilaat viettävät paljon aikaa yhdessä ulkona. Myös sormiskeittailu, laskettelu, uiminen ja pelien pelaaminen yhdistää luokkalaisia. Kuudennen luokan alussa oppilaat sekä opettajat, Minna ja Iiris, päättivät pitää yhteisen herkkuhetken kuukausittain. Tähän mennessä he ovat kerenneet jo pitää jäätelökestit, pullakahvit ja karkkibuffetin. Joulun glögien ja pipareiden jälkeen herkkuhetkeen pääsee varmasti mukaan myös Kakkutukun herkulliset tuotteet.

Tuotteita myytiin kaveriporukoissa ovelta ovelle kiertelemällä. Se oli luokkalaisten mielestä hauska tapa myydä ja se lähensi luokkaa entisestään. Monella luokkalaisista oli myös iso määrä sukulaisia, joille myyminen oli erityisen helppoa. Koululaiset kokivat, että viestillä lähetettävä ostolinkki oli myös helppo ja nopea tapa myydä. 

Opettajat huomasivat, että koululaiset oppivat myymisestä vastuun ottamista, rohkeutta ja sosiaalisia taitoja. Tähän tempaukseen lähdetään varmasti mukaan vielä uudestaan!
 

Ryhmän yhteyshenkilö Mirva Myllyoja, Ylikiimingin koulu/Vesalan yksikkö, 6A ja B

 

Ylikiimingin koulu 6A ja B

Ansio yhteensä 2 837€

Myyntitiedot

Ansio yhteensä2 837 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.