Who let the Rust out

Aikuisten kilpacheerleading-joukkue on myynyt Kakkutukun tuotteita joka kausi jo viiden kauden ajan. Varoilla rahoitetaan joukkueen kisamatkat, joita saattaa olla jopa neljät yhden kauden aikana.

Jokaiselle joukkueen jäsenelle asetetaan myyntitavoite, joka on tähän mennessä aina ylittynyt jokaisen kohdalla. Huippumyyjät ovat myyneet jopa 70 rasiaa per henkilö! Joukkueen jäsenet kehuvat, että tuotteita on helppo myydä niiden edullisen hinnan ja tunnettavuuden ansiosta.

Myyntikanavana suurin osa joukkuelaisista käyttää omia sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia. Myös Whatsappissa verkkokaupan linkin lähettäminen kavereille on helppoa. Urheilijat ovat myyneet tuotteita myös omilla työpaikoillaan, ja työkaverit osaavatkin jo innolla odottaa myyntien alkamista!

Joukkuelaiset kokivat itse myymisen helpoksi, koska myyntitapana kävi jo pitkään käytössä ollut lista, mutta myös modernimpi verkkokauppa. Osa asiakkaista koki listan täytön helpompana ja osa taas suosi verkkokauppaa. Tuotteiden myyminen sopii myös erilaisille ihmisille, osa tykkää myydä fyysisesti esimerkiksi työpaikalla kun taas osa sosiaalisen median ja tekstareiden kautta.

Joukkuelaisia ei tarvitse taivutella, kun joukkueenjohtajat ilmoittavat, että nyt on taas Kakkutukun tuotteiden myymisen aika. Kaikki lähtevät aina innolla mukaan!
 

Joukkueenjohtajat Sanna Jakobsson ja Pia Leppälä, Rust, West Coast Vikings Cheerleaders

 

West Coast Vikings Cheerleaders

Ansio yhteensä 1 955€

Myyntitiedot

Osallistujia32 kpl
Ansio yhteensä1 955 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.