Joukkuemaksut matalaksi varainkeruulla!

SB Vantaan alle 16-vuotiaiden poikien joukkue koostuu 22 nuoresta. Joukkue on käyttänyt Kakkutukkua varainkeruuseen jo vuosien ajan pari kertaa vuodessa. Varainhankinnalla rahoitetaan kaikenlaisia joukkuetoimintaan liittyviä kuluja kuten turnausmaksuja, turnausmatkoja ja peliasuja. Kerätyillä tuloilla saadaan myös pidettyä joukkuemaksut mahdollisimman alhaisina. 

Joukkuelaisten vanhemmat ovat olleet aktiivisesti mukana myymässä tuotteita mutta myös nuoria koitetaan innostaa osallistumaan myyntiin yhtä ahkerasti. Joukkuelaisia on motivoinut tieto siitä, kuinka paljon rahaa yhdestä rasiasta saa tienattua, ja mihin varainkeruusta saatuja tuloja käytetään. Joukkueen myynti tapahtuu pääasiassa vanhempien työpaikkojen, tuttavien sekä sosiaalisen median kautta.

Lähes kaikki joukkuelaiset ovat osallistuneet varainhankintaan, mutta ketään ei kuitenkaan velvoiteta myymään. Hyvänä muistutuksena toimii se, että myynnistä saaduista rahoista hyötyy koko joukkue. Esimerkiksi joukkueen yhteinen haave turnausmatkasta ulkomaille toimii hyvänä motivaattorina. 

Yhteyshenkilö Marin mukaan yhteistyö Kakkutukun kanssa on aina toiminut sujuvasti ja myyntiprosessi on tehty helpoksi.

Lopuksi vielä Marin vinkit muille varainkeruuseen:

  • Konkretisoi, mihin tarkoitukseen rahaa kerätään

  • Muistuta paljonko yhdestä myydystä rasiasta saa rahaa

 

Mari Oila, SB Vantaa, Pojat U16

 

SB Vantaa, Pojat U16

Ansio yhteensä 1 683€

Myyntitiedot

Ansio yhteensä1 683 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.