Kakkutukun avulla Bell Capital-turnaukseen Ottawaan

Karhu-Kissat on perinteinen helsinkiläinen jääkiekon kasvattajaseura, jossa pelaa junioreita kiekkokoulusta aina miesjoukkueeseen asti. Seuran D'00:t eli vuonna 2000 syntyneet pojat ovat keränneet joka kevät ja syksy rahaa turnausmatkoihin talkootoiminnalla eli myymällä Kakkutukun keksejä uusille ja jo tutuksi tulleille vakioasiakkaille.

Karhu-Kissojen D00:t pelaavat tällä hetkellä kahdessa eri sarjassa, ja kustannuksia kertyy jäämaksujen ja valmentajakulujen lisäksi turnauksista ja matkoista. Pidempiä turnausmatkoja, kuten vuosi sitten Kanadan Ottawassa järjestettyyn Bell Capital – turnaukseen tehtyä matkaa varten, on kerätty rahaa talkootempauksilla. Näissä kuvioissa Kakkutukku on ollut useampana vuotena yhteistyössä mukana. Järjestely on joukkueenjohtaja Juha Vaaraman mukaan toiminut hyvin. ”Siitä kun tilaus on lähtenyt, niin kyllä ne keksit ovat aika äkkiä sitten myytäväksi ilmestyneet.”

Haasteena on ollut jakaa tuotteet mahdollisimman nopeasti pelaajille ja sitä kautta toimitettua asiakkaille. Tässä on onnistuttu hyvin, kiitos Kakkutukun selkeän ja nopean tilausjärjestelmän. Juha Vaarama kertoo tutustuneensa Kakkutukkuun jo omien lastensa kouluaikoina, jolloin luokkaretkiä rahoitettiin Kakkutukun keksien avulla.

”Tämä on ollut helppo tuote! Meillä ei ole ollut lainkaan vaikeaa myydä tai saada ihmisiä ostamaan yhä uudestaan näitä keksejä. Kun olemme tätä säännöllisesti tehneet, on aina riittänyt asiakkaita, jotka kyselevät, että milloin niitä Kakkutukun tuotteita taas saa. Vähitellen monista on tullut vakioasiakkaita, joilla on vakiomieltymykset,” kertoo Vaarama keksien suosiosta.

Joukkueenjohtaja Juha Vaarama, Karhu-Kissat Juniorit

Karhu-Kissat

Ansio yhteensä 17 630€

Myyntitiedot

Myyntien määrä5 kpl
Ansio yhteensä17 630 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus1152 kpl
Isoäidin Suklaakeksit730 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)468 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.