Kakkutukun siivellä luokkaretkelle Eurooppaan!

Sääksjärven koulun 8 D –luokan vakinaisina kokoontumispaikkoina välitunneilla ovat koulupihan uudet Parkour –telineet. Niillä on mukava jumpata ja opetella uusia temppuja. Lukemisesta kipeytyneissä niskalihaksissa lähtee veri kiertämään ja lihakset saavat tekemistä koulutuntien välillä.

Syksyn paras puheenaihe luokan keskuudessa on kuitenkin ollut ysiluokalla tehtävä Euroopanmatka ja matkan suunnittelu. Matkakohdetta ei ole vielä valittu ja uusia ehdotuksia keksitään päivittäin. Eurooppa on täynnä upeita paikkoja –Pariisi, Rooma, Lontoo, Praha –kaikissa on hyvät puolensa. Valitaanpa kohteeksi mikä tahansa, hieno yhteinen reissu siitä tulee joka tapauksessa!

Tämä lukuvuosi on vielä aikaa suunnitella ja kerätä rahaa matkaa varten. Onneksi luokanopettaja Minna Hankala-Vuorinen oli aikaisemminkin tilannut Kakkutukun tuotteita myytäväksi ja päätti vauhdittaa matkakassan kertymistä tutulla ja helpolla tavalla.

Kakkutukun tuotteet ja pakkaukset ovat monille tuttuja jo entuudestaan ja laajasta valikoimasta löytyy helposti makuja, jotka miellyttävät. Parin viikon myyntiurakka sujui yllättävän helposti. Kakkutukku toimitti tilatut tuotteet suoraan koululle, jossa ne jaettiin oppilaille. Kaikki luokan oppilaat saivat myytäväksi vähintään kymmenen rasiaa. Monen mielestä Kakkutukun tuotteiden myynti oli hauskaa ja helppoa. Suurin osa oppilaista saikin kaikki rasiansa myytyä jo päivän tai kahden aikana.

Kakkutukun tuotteita ostaneet vanhemmat ja naapurit totesivatkin, että on mukava kannattaa hyvää asiaa. Moni haastateltava totesi, että aika lailla Kakkutukun tuotteita päätyi kyllä parempiin suihin jo kotona!

Luokanopettaja Minna Hankala-Vuorinen, Sääksjärven koulu 8 D

Sääksjärven koulun 8 D

Ansio yhteensä 5 988€

Myyntitiedot

Myyntien määrä5 kpl
Ansio yhteensä5 988 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus396 kpl
Tenavien Toivekarkit378 kpl
Isoäidin Suklaakeksit342 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.