Espanjan auringon alle laulamaan!

Lapuan lapsi- ja nuorisokuoro on kerännyt varoja Kakkutukun kautta jo kahteen kertaan. Kouluikäisten kuorolaisten lisäksi mukana varainkeruussa ovat olleet myös heidän vanhempansa. Kuorolaiset ovat keränneet varoja tulevaa Espanjan reissua varten, joka on valitettavasti siirtynyt monta kertaa pandemian takia. Varainkeruu matkaa varten aloitettiin jo lähes 4 vuotta sitten.

Espanjan matkalla on tarkoitus pitää kaksi kuoroesiintymistä, käydä tutustumassa paikalliseen kirkkotoimintaan ja mahdollisesti aikaa löytyy myös tutustumiskäynnille Espanjan suomalaiseen kouluun!

Varainkeruu tapahtui lasten ja nuorten toimesta kavereille, tutuille, naapureille ja isovanhemmille. Kuorolaisten vanhemmat myivät Kakkutukun tuotteita myös työpaikoillaan, josta työkaverit olivat tietysti innoissaan.

Kuorolaiset pitivät kovasti varainkeruusta, ja varsinkin tuleva ja kovasti odotettu Espanjan matka motivoi lapsia ja nuoria myyntihommiin. He kokivat Kakkutukun keksit ja karamellit helposti myytävinä, koska tuotteet ovat niin herkullisia, laadukkaita ja kaikille tuttuja.

Kuoron yhteyshenkilö koki yhteistyön Kakkutukun kanssa toimivan erittäin hyvin. Apua on helposti saatavilla esimerkiksi tilitykseen, tuotteet tulee sovitusti ja nopeasti. Kokonaisuus on helppo ja vaivaton!

Kuoron yhteyshenkilö Petri Myllykoski, LauLux lapsi- ja nuorisokuoro

LauLux lapsi- ja nuorisokuoro

Ansio yhteensä 1 336€

Myyntitiedot

Ansio yhteensä1 336 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Ilmastokompensoitu
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.