Liikunnalliseen leirikouluun Eerikkilään

Askolassa sijaitsevan, 200 oppilaan Monninkylän koulun kolmannen luokan toiveena on ollut päästä leirikouluun Eerikkilän urheiluopistoon. Nyt sen toteutuminen alkaakin olla lähellä, kiitos koululaisten oman aloitteellisuuden ja Kakkutukun korkealuokkaisten tuotteiden.

Eerikkilän urheiluopiston liikunnallisen leirikoulun paketissa oppilaat pääsevät osallistumaan monenlaiseen tekemiseen pelien, kilpailujen ja ulkoilun muodoissa, ja luvassa on myös kokonaan uusien lajien ja taitojen oppimista. Tämän liikunnallisen kolmannen luokan oppilaat ovat osoittaneet omistautumistaan leirikouluajatukselle maksamalla ”lukukausimaksua” leirikoulukassaan ja keräämällä rahaa Kakkutukun tuotteita myymällä. Myös luokan kaikkien 28 oppilaan vanhemmat ovat osallistuneet myyntipuuhaan.

Prosessi on toiminut Monninkylän kolmasluokkalaisten ja kaikkien muiden osallistuneiden mielestä erittäin suoraviivaisesti ja tehokkaasti, aina tuotteiden tilauksesta ja myynnistä lähtien. Monninkylän nuorten urheilijoiden, heidän vanhempiensa ja opettajansa suureksi iloksi onnistuttiin katetuotto-odotukset täyttämään ja vielä reilusti ylittämäänkin.

” – Osasin toki odottaakin hyvää tulosta, kun valitsimme myytäväksi Kakkutukun tuotteet. Niillä saa kerättyä tarvittavan summan todella hyvin ja vaivattomasti!”, kertoo luokanopettaja Juha Kuljukka. ” – Itse olen tottunut tilaamaan Kakkutukun tuotteita jo kymmenen vuoden ajan. Yrityksen markkinointia olen seurannut netissä ja tietoa on ollut helposti saatavilla myös Kakkutukun esitteistä. Saamani tiedon olen sitten jakanut näiden innokkaiden nuorten kanssa. Suosittelen mielelläni Kakkutukkua kaikille koululuokille tavoitteiden saavuttamiseksi!”

Opettaja Kuljukan mielipiteen jakavat myös Monninkylän koulun kolmannen luokan nuoret liikunnan harrastajat: ”Kaikki on toiminut tosi hyvin. Voimme suositella Kakkutukkua kaikille muillekin luokille!”

Opettaja Juha Kuljukka, Monninkylän koulu 3 lk.

Monninkylän koulun 3 lk

Ansio yhteensä 6 016€

Myyntitiedot

Myyntien määrä4 kpl
Ansio yhteensä6 016 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus378 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)234 kpl
Tenavien Toivekarkit180 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.