Ansiot riittivät hyvin leirikouluun ja vielä huvipuistoreissuunkin

Vantaan Rajakylän 6A-luokka saavutti tavoitteensa päästä leirikouluun myymällä Kakkutukun tuotteita kahteen otteeseen, ja jäipä rahaa keväiseen huvipuistoreissuunkin. Kakkutukun tuotteiden helppo saatavuus ja asiakaspalvelun toimivuus saavat kiitosta luokanopettaja Merita Leppälältä, joka on kerännyt rahaa Kakkutukun tuotteiden avulla myös aiempien luokkiensa kanssa.

Rajakylän koulun 6A-luokka aloitti matkakassan keräämisen myymällä Kakkutukun tuotteita jo neljännen luokan aikana. Luokan 15 poikaa ja 10 tyttöä ovat ahkeroineet myyntityössä tosimielellä. Kaikkiaan 6A:n oppilaat ovat onnistuneet keräämään yli 2000€ myymällä keksejä, karkkeja ja toffeeta. Myyntityö suunnattiin ensi sijassa sukulaisille, ystäville sekä koulun lähitienoilla asuville. Nuoret myyntitykit saivat jatkuvasti lisää sekä kokemusta että varmuutta, ja siksi myös aiemmin tuntemattomatkin asiakkaat innostuivat 6A:n tarjoamista laadukkaista tuotteista, jotka kävivät kaiken kaikkiaan erinomaisesti kaupaksi.

” - Tilausjärjestelyt onnistuivat entiseen tapaan helposti Kakkutukun asiakaspalveluun soittamalla.” kertoo luokanopettaja Merita Leppälä, ” Sovittiin sekä toimitusmääristä että päivistä ja kaksi tilausta riitti tarvittavan tuotemäärän hankkimiseksi.”, toteaakin opettaja tyytyväisenä.

Leirikouluun osallistuneet 6A:n oppilaat olivat enemmän kuin tyytyväisiä leiripaikkaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Opiskeluaika käytettiin tehokkaasti hyväksi, mutta myös vapaa-aikaa jäi riittävästi. Liikunnasta nauttivat nuoret kertovat päässeensä yhteisen retkensä aikana melomaan, uimaan ja jopa seinäkiipeilemään. Jäljelle jääneet rahat päätettiin yhdessä käyttää kaikkien mielestä parhaalla mahdollisella tavalla: 6A suuntaa toukokuussa luokkaretkelle huvipuistoon!

”Kiitos Kakkutukku!” –riemuitsevat 6A:n oppilaat yhdestä suusta!

Luokanopettaja Merita Leppälä, Rajakylän koulu 6 A

Rajakylän koulun 6A

Ansio yhteensä 2 712€

Myyntitiedot

Myyntien määrä2 kpl
Ansio yhteensä2 712 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus306 kpl
Isoisän Suosikit198 kpl
Isoäidin Suklaakeksit180 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.