Matkarahojen hankkiminen nuorille kansantanssijoille sujui Kakkutukun tuotteita myymällä kuin tanssi!

”Tampereen matka tuntui suorastaan ilmaiselta, kun teimme jo alkuvuodesta vakiotilauksemme: 280 pikkuleipärasiaa Kakkutukusta ja saimme kaikki myytyä hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä!” totesi Lahden Tanhuujat ry:n tiedottaja Päivi Semeri tyytyväisenä. Kakkutukusta oli helppo tilata sekä pikkuleipiä että makeisia myytäväksi niin sukulaisille, ystäville kuin työpaikoillekin. Jokaiseen tilaukseen sisältyi myös maistiaisrasioita ja jos tuotteita olisi jäänyt myymättä, ne olisi voitu vaivatta palauttaa takaisin Kakkutukkuun. Tälläkään kertaa ei menekistä kuitenkaan ollut huolta ja kaikki pikkuleivät tekivät hyvin kauppansa! 

Lahden Tanhuujat ry. on kansantanssin ystävien oma yhdistys, jonka juuret ulottuvat kauas historiaan: seura on perustettu jo 75 vuotta sitten ja vuosien varrella on matkakassa karttunut monenlaista talkootyötä tekemällä. Asuntojen siivoaminen ja inventaariot ovat tulleet tutuiksi, mutta siivoustyöt ovat liian raskaita nuorimmille tanssijoille. Kakkutukun tuotteiden myynti taas sopii kaiken ikäisille harrastajille.

Nuorilla 1998-2002 syntyneillä kansantanssin harrastajilla on nyt onnistuneen myyntityön jälkeen edessään mieluisa haaste: tanssinryhmät Kilpakat ja Ripakat olivat saanet kutsun Tampereella järjestettävään tanssitapahtuma Tanssipitoihin. Kyseessä on suomalais-virolainen kulttuurin suurtapahtuma, johon odotetaan viittä tuhatta tanssijaa, laulajaa ja soittajaa Suomesta, Virosta ja muista Euroopan maista.

Tanssi on edullinen harrastus, joka ei vaadi suuria investointeja. Suurimmat kustannukset syntyvät matkakustannuksista koti- ja ulkomaisiin tanssitapahtumiin ja tässä asiassa saattoi Kakkutukku tälläkin kertaa auttaa nuoria tanssiharrastajia toteuttamaan tavoitteensa!

Lahden Tanhuujat

Ansio yhteensä 5 826€

Myyntitiedot

Myyntien määrä6 kpl
Ansio yhteensä5 826 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus666 kpl
Serkun Suklaiset Kahvikeksit324 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)270 kpl

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.