Meillä kaikilla on ollut tosi kivaa Kakkutukun tuotteita myydessä 

Tästä asiasta oli Rajamäen Kehitys ry:n kahdeksan vuotiaiden tyttöjen jalkapallojoukkue yhtä mieltä valmentajansa Kaisa Luonuansuun kanssa. Erään nuoren pelaajan aktiivinen äiti ehdotti Kakkutukun tuotteiden myyntiä varainhankintakeinoksi ja neuvo osoittautui erinomaiseksi.

Niin vanhemmat kuin pelaajatkin saattoivat osallistua pikkuleipärasioiden myyntiin. Aluksi rasioita tilattiin kokeeksi viisitoista kappaletta jokaista jalkapalloilijaa kohti ja ne alkoivat tehdä heti kauppaansa. Tuotteita tilattiin vielä kaksi kertaa lisää, henkilökohtaista myyntikiintiötä kasvatettiin kahteenkymmeneen rasiaan ja sitä ei tosiaan tarvinnut katua. Ansiota saatiin yhteensä yli 3000€:n verran! Tuotolla hankittiin uusi turnausteltta sekä muita tarpeellisia harjoitusvarusteita. Pelikauden päättäjäisiä voitiin juhlistaa vanhempien ja sisarusten kanssa yhteisellä retkellä, jossa järjestettiin muun muassa keilaturnaus. 

Kakkutukun tuotteet olivat suosittuja niin vanhempien työpaikoilla, kuin ystävien ja sukulaisten keskuudessa. Myös ovelta ovelle myynti osoittautui kannattavaksi: kaikki halusivat tukea kotiseutunsa nuorten urheilijoiden harrastusta. Yhteistyö Kakkutukun kanssa sujui erittäin vaivattomasti. Tuotteet sai valita vapaasti ja toimitus oli nopeaa. Pikkuleivät tulivat tutuiksi tilauksiin kuuluvista maistiaisrasioista ja tuttua tuotettahan on aina helppo suositella, Kaisa sanoo. Myymättä jääneet rasiat olisi ollut myös helppo palauttaa Kakkutukulle, mutta yhtään ei jäänyt jäljelle. Tyytyväiset asiakkaat näet ostivat ne kaikki!

RaKe tyttöjen jalkapallojoukkue

Ansio yhteensä 2 712€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä2 712 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus306 kpl
Isoäidin Suklaakeksit198 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)180 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.