Meidän luokka ja Kakkutukku onnistuvat yhdessä

Pornaisten Jokimäen koulun neljäsluokkalaiset ovat asettaneet itselleen tavoitteen: kuudennella luokalla matkustetaan leirikouluun! Ennen kuin bussi lähtee Mustijoen rantamaisemista kohti määränpäätä, on koululaisten kuitenkin kerättävä varoja niin matkoihin, majoitukseen kuin ruokaankin. Kakkutukun tuotteita myymällä matkakassa alkoi nopeasti karttua ja haaveesta on hyvää vauhtia tulossa totta!

Neljäsluokkalaiset huomasivat että pikkuleipä- ja makeisrasioiden tilaaminen oli todella helppoa. Jokaisesta tuotteesta löytyi Kakkutukun sivuilta kattava tuote-esite ja sopivaa myytävää on tarjolla myös jouluksi ja pääsiäiseksi. Tilauksen mukana saapui maistiaisrasioita ja niihin tutustuttuaan oppilaat aloittivat myyntityön. Se osoittautui mukavaksi puuhaksi! Kaikki huomasivat nopeasti, että kaupanteko sujui niin yksin, kaksin kuin kolmisinkin tai vaikka yhdessä koko porukan voimin.

Kakkutukusta tilattiin yhteensä tuhat rasiaa pikkuleipiä ja makeisia. Tilaus tehtiin kolmessa erässä, eikä tulevien leirikoululaisten tarvinnut kantaa huolta myymättä jääneistä tuotteista. Ne voi aina tarvittaessa palauttaa Kakkutukkuun, mutta tälläkään kertaa ei yhtään rasiaa jäänyt myymättä.

Tuotteita ostivat niin sukulaiset kuin naapuritkin ja kolmen viikon kuluttua joka ainoa rasia oli myyty. Sekä tutut että tuntemattomat halusivat tukea leirikoululle lähtijöitä ja luokan nimellä varustettu tarra rasian kyljessä kertoi, keitä innokkaat pikkuleipien ja makeisten myyjät olivat. Heillä on vielä pitkä matka kuljettavanaan ennen leirikoululle lähtöä, mutta Kakkutukun avustuksella se ei tunnu lainkaan raskaalta. Tästä Jokimäen koulun neljäsluokkalaiset ovat kaikki samaa mieltä!

Jokimäen koulun 4 luokka

Ansio yhteensä 3 304€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä3 304 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus666 kpl
Serkun Suklaiset Kahvikeksit324 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)270 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.