FC Wildin tytöt osallistuvat tämän vuoden Alandia Cupiin!

Veikkolalaisen FC Wildin West Ham T00 on vuonna 2000 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Kuuluisaa Valioliigan joukkuetta esikuvanaan pitävä kahdentoista nuoren jalkapalloilijan ryhmä osallistuu kesäkuussa Maarianhaminassa pelattavaan 11-vuotiaden jalkapalloturnaukseen. Alandia Cup pelataan jo 34.kerran ja siihen osallistuu tuhat innokasta pelaajaa useasta maasta. Poikajoukkueita saapuu paikalle 40 ja tyttöjen joukkueita on mukana 18.

Kuinka pienen joukkueen matka suureen turnaukseen saatiin järjestettyä? Valmentaja Niko Kujalan mukaan keinon keksivät pelaajien neuvokkaat äidit, jotka olivat aiemmin ostaneet Kakkutukun keksejä ja toffeita naapureidensa lapsilta.

”Tuotteet tilattiin ja ne saapuivat sovitusti kolmen päivän toimitusajalla. Tilattu 140:n rasian erän uskottiin menevän kaupaksi syksyn mittaan, mutta myyntimenstys ylitti kaikkien odotukset. Keksit ja toffeet myytiin viikossa loppuun!

Uusien tilausten tekeminen puhelimitse on vaivatonta ja Kakkutukku antoi selkeät ja kattavat neuvot lisätilausten tekemiseksi. Kauppa kävi edelleen kuin kuumille kiville ja West Hamin nuoret jalkapalloilijat kiersivät innokkaina myyntitehtävissään. Pienessä kylässä kaikki halusivat tukea Veikkolan tyttöjen kisamatkaa ja tarvittava summa saatiin kerättyä kokoon. Menekki ylitti kaikki odotukset ja Kakkutukun korkealuokkaisten tuotteiden avulla kisamatkasta tuli totta.” kertoi Niko Kujala tyytyväisenä. Tyytyväisiä olivat myös West Hamin tytöt, jotka pääsevät kesäkuussa näyttämään maalintekotaitojaan Alandia Cupissa.

FC Wild

Ansio yhteensä 2 066€

Myyntitiedot

Myyntien määrä4 kpl
Ansio yhteensä2 066 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 5

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus420 kpl
Isoäidin Suklaakeksit175 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)70 kpl
Tonttumuorin Piparisydämet70 kpl
Serkun Suklaiset Kahvikeksit35 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.