Luokkaretkihaaveesta totta!

Kilonpuiston peruskoulun ilmaisutaidon 8D-luokka toteutti luokkaretkihaaveensa Kakkutukun korkealuokkaisilla tuotteilla ja tehokkaalla logistiikalla. Samalla opeteltiin käytännön myynti- ja markkinointityötä!

Ilmaisutaitoa opetelleilla 8D:läisillä oli selvä toivomus ulkomaillesuuntautuvan luokkaretken kohteesta: draamakouluun tutustuminen. Opettajansa Katja Korhosen johdolla, he päättivät opetella myös liiketalouden taitoja toiveensa toteuttamiseksi. Ilmaisutaidosta olisi varmasti apua itse myyntityössä ja lu vasta mielikuvituksesta markkinointisuunnitelman rakentamisessa.

Kakkutukkun toimitettua tilatut keksit, toffeet ja suklaat sovitun toimitusajan puitteissa, jakaantui 8D myynti- ja markkinointiosastoihin. Markkinointi jakoi kaikki toimitetut 350 laatikkoa jokaisen vastuulleen ottamiin viidentoista tuotteen kiintiöihin ja myyntiosasto aloitti myyntityön. Aikaa oli kuukausi ja aikaisempien luokkien kokemusten perusteella Kakkutukun tarjoama laadun tiedettiin takaavan varman tuloksen.

Muutamaa viikkoa myöhemmin oli aika tehdä tuloslaskelma. Myyntiponnistelut olivat tuottaneet hyvän tuloksen! Kaikki 350 rasiaa oli myyty ja luokkaretkikassaan oli kertynyt mukava summa. Luokka kerääntyi koulun auditorioon ja Katja Korhonen saattoi toimitusjohtajan ominaisuudessa kertoa Luokkaretki Oy:n, yhteistyökumppaninsa Kakkutukun kanssa, tekemästä erinomaisesta tuloksesta. Yhtiökokouksen oli helppo puhjeta spontaaneihin aplodeihin!

Luokkaretken suunnittelu oli saanut tuekseen alkupääoman ja sopivan retkikohteen valinta saattoi alkaa toden teolla. Kakkutukku oli osoittautunut korkealuokkaiseksi ja logistiikaltaan tehokkaaksi tavarantoimittajaksi, jonka kanssa yhteistyö oli sujunut mainiosti.

Kilonpuiston Peruskoulun 8d

Ansio yhteensä 3 648€

Myyntitiedot

Myyntien määrä5 kpl
Ansio yhteensä3 648 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 5

Isoisän Suosikit315 kpl
Isoäidin Suklaakeksit315 kpl
Serkun Suklaiset Kahvikeksit210 kpl
Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus140 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)140 kpl

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.