Nuorten hyvä tehdä työtä luokkaretkensä eteen

Yläasteen luokkaretki on monelle ihmiselle muisto joka jää elinikäiseksi positiiviseksi muistoksi yläasteelta.

- Murrosikäiset elävät muuten hankalaa vaihetta elämässään ja positiivista yhdessäoloa on erittäin tärkeätä painottaa, toteaa luokanopettaja Eva Salo, Pohjolanrinteen koulusta Riihimäeltä. Hänen kasiluokkalaiset ovat päättäneet lähteä jo tänä vuonna yhteiselle matkalle, ja suuntana on huvipuisto Särkänniemi Tampereella. Oppilaat ovat keränneet rahaa myymällä Kakkutukun tuotteita, ja tulos on ollut hyvä. Paitsi rahaa nuoret saavat myös työkokemusta.

Opettaja Eva Salo on hänkin myynyt Kakkutukun tuotteita.

- Kyllä niitä menee kun laittaa vaan tänne opettajanhuoneen pöydälle. Moni asiakas myöskin oikein odottaa Kakkutukun tuotteita kun niitä ei löydy kaupasta.

Paitsi kokemusta siitä mitä työnteko ja raha oikein tarkoittaa, Salo painottaa miten tärkeätä on tehdä oppilaiden kanssa asioita kouluarjen ulkopuolella. Oppilaita saa hänen mukaan hyvin mukaan myyntityöhön ja onnistuneen työn seuraus on sitten yhteinen retki.

-Tämä antaa minulle luokanvalvojana uuden ja kokonaisvaltaisemman kuvan oppilaista henkilöinä. Heillä saattaa olla paljon muitakin ominaisuuksia kuin mitä luokkahuoneessa käy ilmi.

Jos tunnelma koulussa on hieman levoton Särkänniemellä saa rauhassa riehua ylimääräiset energiat pois. Täällä jopa takarivin koviksilla on hymy herkässä.

- Kyllä meillä ollut täällä tosi kivaa ja kaikki oppilaat ovat käyttäytyneet mallikaasti, Salo kertoo iloisena Särkäniemen huvipuistolla.

- Vielä on delfinaariokin edessä, hyvä mieli tästä jää varmasti koko luokalle! lopettaa Eva Salo.

Pohjolanrinteen koulun yläaste

Ansio yhteensä 1 576€

Myyntitiedot

Myyntien määrä2 kpl
Ansio yhteensä1 576 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 5

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus210 kpl
Isoäidin Suklaakeksit105 kpl
Serkun Suklaiset Kahvikeksit88 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)53 kpl
Isoisän Suosikit53 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.