Seuraavaksi suunnataan Suomen eduskuntaan!

Lohjalla sijaitsevassa Perttilän koulussa on satsattu erityisesti liikuntaan ja ulkoaktiviteetteihin. Koulun avara pihamaa muistuttaakin suurta urheilupuistoa. Sieltä löytyy funtsal- ja koripallokenttä, keinuja, kiipeilypuita, parkourpaikkoja ja frisbeerata. Oppilaat kertovat virne suupielessä, että parasta koulussa ovat välitunnit, jolloin saa pelata ja harrastaa kaikenlaisia aktiviteetteja kavereiden kanssa. Perttilän koulussa luokat ovat kohtuullisen pieniä, joten kaikki oppilaat luokilla 1-6 tuntevat toisensa hyvin, joka lisää yhteishenkeä.

Perttilän koululle ovat Kakkutukun tuotteet tuttuja jo vuodesta 1999 lähtien!  Nyt viidesluokkalaisen pojan äiti, Terja Patama, on jo aikaisemminkin osallistunut tuotteiden myyntiin, mutta vuodesta 2013 lähtien hän on yhteyshenkilönä tilannut tuotteita luokalle neljä kertaa, sopivasti ennen joulua, ja ne ovat todella menneet hyvin kaupaksi. Ansiota on joka kerta kertynyt lähes 2000 €. Terjan mielestä Kakkutukun maukkaiden tuotteiden myynti on erittäin helppo tapa kerätä varoja luokan hyväksi. Myyntityö on hoidettu niin ennakkomyyntinä kuin myös ovelta ovelle naapureiden ja tuttavien luona.  Myös vanhemmat ovat osallistuneet myyntityöhön. Tilaaminen on hoitunut helposti netin kautta ja toimitukset ovat tulleet sovittuna aikana.  Kanssakäyminen Kakkutukun henkilöstön kanssa on ollut avuliasta ja ystävällistä. 

Varoja on käytetty aikaisemmin luokkaretkiin, jotka ovat mm. suuntautuneet Suomenlinnaan ja sisäaktiviteettipuisto Superparkkiin. Nyt on suunnitteilla matka tutustumaan Suomen eduskuntaan ja Helsingin kulttuuritarjontaan. Tämän matkan jälkeen alkaa varojen keruu tulevaa leirikoulua varten.

Terja Patama, Perttilän koulun 5-luokkalaisen äiti

 

Lohjan Perttilän koulu 1-6 luokat

Ansio yhteensä 7 780€

Myyntitiedot

Myyntien määrä4 kpl
Osallistujia34 kpl
Ansio yhteensä7 780 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.