Luokkaretkelle syyskuussa

Helsingin Uuden Yhteiskoulun käytävillä kuuluu viihtyisää rupattelua ja porinaa, kun 8A-luokan oppilaat ovat tauolla. Välitunnit ovat mukavia, mutta lähitulevaisuudessa häämöttää myös toinen jännittävä tapahtuma, nimittäin ulkomaille suuntautuva luokkamatka. Varoja matkaa varten oppilaat ovat keränneet myymällä Kakkutukun tuotteita.

Minne matka sitten suuntautuu? Tiedustelemme oppilailta, jotka kertovat meille, että ovat lähdössä Englantiin.

- Lähdemme ysiluokalla syyskuussa. Me olemme siellä noin viikon ja käydään eri paikoissa.

Äänensävystä kuuluu että matkaa odotetaan jo innolla.

Koulun oppilailla on jo usean vuoden kokemus Kakkutukun tuotteiden myynnistä. Santtu Jokela on toiminut myynnin yhteyshenkilönä:

- Olemme tehneet Kakkutukun myyntiä jo varmaan seitsemän vuoden ajan. Silloin aikoinaan etsittiin helppoa ja hyvää tapaa saada rahaa luokalle kerättyä erilaisia tarkoituksia varten. Keskusteltiin vanhempien kanssa erilaisista varainkeruun mahdollisuuksista, ja kun oli hyviä kokemuksia Kakkutukusta, niin päätettiin sitä kautta lähteä edistämään tätä asiaa.

Santtu suosittelee Kakkutukun käyttämistä, jos haluaa tehdä helppoa varainkeruuta hyvillä tuotteilla. Monet ihmiset tuntevat Kakkutukun tuotteet jo ennestään, ja ostavat mielellään herkkuja uudestaan. Myös asioiminen Kakkutukun kanssa on sujunut moitteettomasti:

- Toimitus on nopeata, tulee aikataulussa, ja olemme aina olleet erittäin tyytyväisiä. Koulu tulee jatkossakin myymään Kakkutukun tuotteita.

Myyntityön helpottamiseksi hankkeeseen osallistuvat vanhemmat ottivat apua myös sosiaalisesta mediasta.

- Otettiin Facebook käyttöön meidän vanhempien kesken. Siellä tiedotettiin miten voi rekisteröityä myyjäksi, miten laittaa tilaukset, jne. Se koettiin yleisesti erittäin hyväksi tavaksi hoitaa kommunikaatio vanhempien kesken.

Myyntiin osallistunut tyttö kertoo, että luokka on kerännyt seitsemänneltä luokalta asti rahaa matkaa varten. Parasta itse myyntityössä on sen levittämä ilo:

- Ihmiset tykkäävät auttaa tämän ikäisiä koululaisia keräämään rahaa niiden omiin juttuihin. Perhekin auttaa tosi paljon.

Entä onko sinulla jokin oma suosikki?

- No ei, kaikki olivat hyviä. Tai joo, Pikkuveljen Toffeepaketti.

Helsingin Uuden Yhteiskoulun 8A

Ansio yhteensä 2 336€

Myyntitiedot

Myyntien määrä2 kpl
Osallistujia16 kpl
Ansio yhteensä2 336 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.