Kroatiaan futista pelaamaan

Jalkapallo harrastuksena tuo mukanaan kaikenlaista seikkailua. Tikkurilan Palloseuran tytöt kävivät viime syksynä Italiassa ja toissavuonna Espanjassa. Syyslomalla odottaa turnaus- ja leirimatka Kroatiaan. 

Ulkomaille on kiva lähteä - mutta matkustaminen vaatii varoja.

- Jollain tavalla pitäisi rahoittaa tämä tyttöjen leiri- ja turnaustoiminta, ja koettiin että Kakkutukku on hyvä vaihtoehto. On aika paljon erilaisia tapoja tehdä varainkeruuta, mutta tämä on helppo. Kyllä se aina pari kertaa vuodessa nousee asialistalla, että halutaan taas lähteä myymään Kakkutukun tuotteita, yhteyshenkilö Sanna Pimiä kertoo.

Sanna toimii seuran yhteyshenkilönä Kakkutukun tuotteiden myynnissä, ja kertoo että myyntityö hoidettiin kuvastojen avulla, luovasti erilaisia myyntitapoja käyttäen.

- Tytöt kävivät naapurustossa myymässä, mummeille ja kummeille ja muille. Kuvastoja jaettiin vanhemmille, jotka veivät niitä työpaikoille. Ja sitten vinkattiin myös nettisivuille, että voi käydä katsomassa mitä on saatavilla, ja sitten tehdä tilaus. 

Ja eivät ideat tähän lopu. Keskustelua on käyty siitäkin, voisiko kenties tuotteita ottaa oheismyyntiin erilaisissa tilaisuuksissa. Joukkue on myös käyttänyt Omat sivut-palvelua, joka on osoittautunut erittäin tehokkaaksi avuksi myyntityössä.

- Viimeksi taisi olla niin että kaikki kävi syöttämässä sinne tilauksen suoraan, eikä minun tarvinnut tehdä koontityötäkään! 

Miten tytöt sitten kokevat myyntityön? Erityisesti on jäänyt mieleen se, että ihmiset ovat oikeasti iloisia, kun joku tulee myymään heille keksejä ja karkkeja.

- Kyllä sitä aluksi jännitti. Mutta sitten kun oli käynyt sen yhden, niin uskalsi mennä enemmänkin.

Toinen myönteinen kokemus oli jälkeenpäin tullut hyvä palaute, kun herkut olivat maistuneet.

- Se suolainen vaihtoehto siinä valikoimassa on ollut erittäin tykätty - ettei ole pelkästään sitä makeata.

Entä mitkä ovat tuntemukset matkan alla? Kroatian matka eroaa aikaisemmista matkoista, koska siihen liittyy tietty haikea piirre:

- Se on meidän joukkueen vika yhteinen matka. Tosi kivaa varmaan tulee, ja lämmintä… Paljon pelataan jalkapalloa, ja vähän myös rentoudutaan, tytöt kertovat.

 

Tikkurilan Palloseura T04

Ansio yhteensä 5 278€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Osallistujia21 kpl
Ansio yhteensä5 278 €

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.