BK-46 från Karis åker på utlandsturneringar med hjälp av Kakkutukku

Karis, som ligger i Västra Nyland, är speciellt känd för sin handbollsförening BK-46. Föreningen har vunnit herrarnas FM-serie hela 20 gånger. Föreningen bedriver en aktiv juniorverksamhet för juniorer i alla ålder. Bra tränare och motiverade spelare bildar ett gäng där alla jobbar mot ett gemensamt mål. Totalt har föreningen över 400 juniorer. Det är ett nöje att följa med C-pojkarnas fartfyllda träningspass.  Glada rop ackompanjerar träningen - alla uppmuntrar varandra till en allt bättre prestation. 

Laget har sålt med kataloger och de flesta sålde till familj, släktingar och vänner. I laget finns några riktigt duktiga säljare som med glädje har cyklat runt hos grannarna och sålt många burkar.  De tycker att det är riktigt roligt att sälja. Det händer till och med att pojkarna själva kommer och frågar om det inte är dags att sälja Kakkutukku snart igen!

Pojkarnas tränare Christer Lundqvist berättar att försäljningen av Kakkutukkus produkter har varit till stor ekonomisk hjälp för föreningens juniorverksamhet. Laget brukar årligen göra en turneringsresa utomlands, tex. till Lidingö Cup som spelas i närheten av Stockholm i Sverige. Försäljningen har hjälpt till att finansiera dessa resor. Föräldrarnas kostnad för lagets turneringar, cuper mm har blivit mycket mindre nu med hjälp av pengarna från försäljningen av kakor och godis.

Tränaren rekommenderar varmt försäljning av Kakkutukkus produkter eftersom den erbjuder lätt tilläggsfinansiering till upprätthållandet och utveckling av verksamheten av olika typer av föreningar. 

Christer Lundqvist, tränare BK-46 Karis C-pojkar

 

BK-46 Karis

Vi tjänade 1 334:-

Försäljningsfakta

Antal försäljningar2 st
Antal deltagare17 st
Förtjänst senaste säljomgång1 334 €