Mina sidorBeställ gratis infopaket

Myyntitukea – näin onnistutte myyntinne kanssa

Haluamme, että myyntinne sujuu mahdollisimman helposti. Monet joukkueet ja koululuokat jotka ovat myyneet sanovat, että tuotteet melkein myyvät itse itseään. Tämän vuoksi on myyntinne onnistumiseksi tärkeää, että te mahdollisimman helposti tavoitatte mahdollisimman monia esitelläksenne valikoiman.

Myyntitukea

Näin löydät asiakkaasi

Vieraile sukulaisissa ja ystävillä

Ota myyntikuvasto mukaan tavatessasi esimerkiksi sukulaisia, ystäviä ja tuttavia. Pikkuleivät, makeiset ja näkkileivät ovat helposti myytäviä sekä kysyttyjä ja on tavallista että useimmat haluavat ostaa, jos he vain saavat mahdollisuuden tilata. Kuvittele, jos jokainen tuttavasi ostaa 3-5 rasiaa, kertyy pian monta myytyä rasiaa.
 

Myy vanhempien ja tuttavien työpaikoilla

Vanhempien ja ystävien työpaikat ovat hyviä myyntipaikkoja. Voit esim. jättää myyntikuvaston kahvihuoneen pöydälle muutamaksi päiväksi, jotta kaikki työpaikalla olevat kerkeävät tilata. On monia myyjiä jotka ovat myyneet 20-50 rasiaa yhdellä ja samalla työpaikalla.
 

Käy naapureittesi luona

Käydä naapureidensa luona on yleensä myös menestyksellistä. Kierrä mielellään koko asuinalueellasi lähinaapureiden lisäksi. Älä unohda kertoa, että he ostaessaan tukevat sinua ja joukkuettasi/luokkaasi.

Jarko Seppälä

"Tyttöjen mielestä Kakkutukun tuotteiden myynti on vuosi vuodelta helpompaa, koska tuotteet ovat tulleet jo tutuiksi."

Jarkko Seppälä, joukkueenjohtaja, Tiks B-tytöt

Käytä apuna perheenjäseniäsi ja ystäviäsi – jaa myyntikuvastoja

Monet joukkueet/koululuokat jotka ovat myyneet Kakkutukun tuotteita sanovat, että ne melkein myyvät itse itseään, varsinkin kun antaa asiakkaiden katsoa myyntikuvastoa. Anna mielellään perheenjäseniesi ja ystäviesi ottaa myyntikuvasto työpaikoilleen esiteltäväksi niin tavoitatte vieläkin useampia ostajia.

Rob Thijssen

"Ressun kansainvälisellä luokalla on 23 oppilasta eri kansallisuuksista. Ressun myynti on ollut todella tehokasta. Myynti oppilaiden naapureille ja sukulaisille on hoidettu myyntikuvaston avulla, mutta Helsingissä on helppo myydä myös muuten Kakkutukun tuotteita, koska tuotteet ovat tuttuja melkein kaikille"

Rob Thijssen, Ressu Comprehensive 6 B

Sinulle, joka olet jo saanut infopaketin ja tarvitset ainoastaan lisää myyntikuvastoja

Jaa Facebookissa

Tavoita useampia asiakkaita sosiaalisien medioitten avulla

Mikäli sinulla on Facebooksivu voit siellä ilmoittaa, että juuri nyt myyt meidän tuotteitamme. Helpoin tapa on mennä kakkutukku.fi ja sieltä jakaa tuotesivu klikkaamalla ”Jaa Kakkutukun…” ja kirjoittamalla oma myyvä teksti. Kerro mielellään mihin joukkueesi tai luokkasi kerää rahaa ja kuinka kauan asiakkaat voivat tilata kauttasi.

Noora

"Parikin myyntikuvastoa laitoin kavereille kiertoon. Laitoimme myös WhatsApissa ja Facebookissa viestiä että myymme Kakkutukun tuotteita"

 
 

Haluatteko tekin myydä suosittuja tuotteitamme?

Tilaa ilmainen infopaketti

Hyviä myyntiperusteluita

Jotta onnistut myyntisi kanssa on hyvä harjoitella muutamia myyntiperusteluita, jotka esittelet myydessäsi toffeita, pikkuleipiä tai muita tuotteita.

Tässä muutamia vinkkejä:

  • Kerro mihin joukkueesi/luokkasi kerää rahaa, esimerkiksi harjoitusleiriin tai luokkaretkeen.

  • Kerro, että ostamalla he tukevat joukkuetanne/luokkaanne.

  • Esittele tuotteet myyntikuvaston avulla. 

  • Kerro, että ne ovat suosittuja ja hintansa arvoisia.

  • Kerro, että valikoimassa on pikkuleivistä, makeisista jopa näkiileipiin, jotain joka makuun!

  • Tuotteet on pakattu kauniisti kuvitettuihin rasioihin - erinomaisia lahjaksi.

  • Toimitus suoraan kotiovelle.

Hyviä myyntiperusteluita

Myyntimateriaalia – tilattavaksi tai ladattavaksi

Tästä löydät kaiken myyntimateriaalin, joka sisältyy kun aloitatte myynnin. Infopaketti, myyntikuvastoja, kuittipohja ja infoesite sinulle joka olet yhteyshenkilö.

 
Filmi - Näin se toimii
 

Ilmaiset tarrat – kiittäkää asiakkaitanne heidän tuestaan

On aina kiva arvostaa heitä, jotka ovat ostaneet. Jos haluatte, voitte valita oman tarran seuranne/koulunne nimellä ja logolla liimattavaksi rasioihinne. Tarrat tilaatte tilauksen yhteydessä.