I full galopp till Helsinki Horse Show

Pargas Ridstall är en liten förening med dryga 100 medlemmar och 16 stycken hästar. I stallet sköts allt arbete samt ridskoleverksamheten med s.k. ”talko-anda”.

- Vi vill också ordna något roligt för dem som ställer upp. Vi har då bl.a. ordnat resor till ”Helsinki International Horse Show” i Helsingfors. Till dessa resor har vi använt pengar som vi samlat in genom att sälja Kakkutukkus kex och chokladbollar, berättar Ritva Lindell.

-Vi har alla hjälpts åt! Inte bara våra egna aktiva har sålt produkter utan även alla ridelever och deras föräldrar har deltagit.

Det är inte första gången Pargas Ridstall använder sig av Kakkutukku för att förverkliga projekt. Tidigare har föreningen samlat pengar via Kakkutukku för att renovera stallet samt köpa nya fönster.

- Det har alltid fungerat smidigt. Jag rekommendera detta som ett trevligt, enkelt och smidigt sätt att sälja produkter som de flesta känner till. De är ju dessutom ganska goda, så risken finns ju att man äter en del för mycket själv. Det är en bra metod för att skaffa medel för något som man vill förverkliga, konstaterar Lindell.

Ordförande Ritva Lindell, Pargas Ridstall rf

Pargas Ridstall r.f.

Total förtjänst 6 145 €

Försäljningsfakta

Antal försäljningar3 st
Total förtjänst6 145 €

Antal sålda burkar – 3 i topp

Äidin Suklaapalloset1035 st
Isoäidin Suklaakeksit573 st
Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus108 st