Uudet seura-asut Kakkutukun tukemana

Satakunnassa sijaitseva n.6000 asukkaan kunta Eurajoki tunnetaan ensisijaisesti Olkiluodon ydinvoimalaitoksista, mutta kunnassa järjestetään myös erittäin aktiivista seuratoimintaa. Joukkueseuroista vahvimpia on Eurajoen Lätkä, jolla on edustusjoukkueen lisäksi myös useita juniorijääkiekkojoukkueita.

2005 syntyneiden joukkue on pelannut jo useamman vuoden yhdessä. Uusia jäseniä olemme saaneet joka vuosi lisää, mutta aktiivisimmat ovat olleet mukana 4-5 vuotiaista lähtien. Tällä hetkellä joukkueessamme on 18 poikaa ja 1 tyttö. 

Haluamme mahdollistaa seuratoimintaan osallistumisen kaikille pitämällä harrastuskustannukset maltillisina, joten varainhankinta on ollut alusta asti mukana jokaisella toimintakaudella. Kakkutukun tuotteet olivat tulleet tutuiksi jo muiden joukkueiden kautta, joten päätimme kolmisen vuotta sitten myös itsekin kokeilla niiden myyntiä. Tuotteet oli erittäin helppo tilata netistä ja toimitus oli nopeaa. Karkit menivät helposti kaupaksi ja suhteellisen pienellä työllä sai hyvän ansion. Ehdoton suosikkituote, Pikkuveljen parhaat, vietiin jopa käsistä joidenkin vanhempien työpaikoilla. Myös lapset osallistuivat innokkaasti myyntityöhön, kierrellen ovelta ovelle. 

Aikaisempien vuosien tuotot on ohjattu suoraan jäämaksuihin, mutta tälle kaudelle päätimme hankkia uudet kevyttoppa-asut jokaiselle pelaajalle. Kiitos Kakkutukun, 2/3 pukujen hinnasta tuli täten kuitattua.

Perinne jatkuu edelleen täällä Eurajoella, Kakkutukku on vahvasti mukana jatkossakin.

Rina Hartikainen, joukkueenjohtaja F1 EjL-05

Eurajoen Lätkä F1 EjL -05

Ansio yhteensä 3 585€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Osallistujia20 kpl
Ansio yhteensä3 585 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus792 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)288 kpl
Tonttumuorin Piparisydämet72 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.