Käyttöä kahdelle kielelle

 Käyttöä kahdelle kielelle
- Tampereen normaalikoulun 9D-luokka on kaksikielisen opetuksen ryhmä eli osa opetuksesta tapahtuu englanniksi. Kolmen yhteisen opiskeluvuoden kruunasi opintomatka Englantiin.
- Jo seitsemänneltä luokalta asti toiveenamme oli päästä luokkaretkelle yläkouluaikojemme päätteeksi. Valittuamme matkakohteen aloitimme matkakassan kokoamisen kahdeksannella luokalla. Osallistuimme myyjäisiin ja pidimme diskon. Helpoksi ja nopeaksi tavaksi kerätä rahaa osottautui kuitenkin Kakkutukun tuotteiden myyminen. Tilasimme maistuvia keksejä ja makeisia yhteensä kolme kertaa. Myyntisuosikiksi nousi Isoäidin suklaakeksit, joiden menekki oli taattu.
Yhdeksännen luokan kevät koitti nopeammin kuin kukaan olisi uskonut. Onneksi olimme saaneet riittävästi rahaa kokoon, ja matka Englantiin oli mahdollinen. Vietimme uskomattoman antoisan viikon vieraillen sekä Hastingsissa että Lontoossa.
”Oli hienoa päästä käyttämään englantia aidoissa tilanteissa. Tätä matkaa muistelemme vielä vuosienkin kuluttua!” vakuuttavat luokan oppilaat. Luokanvalvoja Sirpa Eriksson odottaa luottavaisin mielin seuraavaa rahankeräystä – ovathan Kakkutukun tuotteet herkullisia ja moneen tilanteeseen sopivia.

Tampereen normaalikoulu, 9D

Ansio yhteensä 2 838€

Myyntitiedot

Myyntien määrä3 kpl
Ansio yhteensä2 838 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 4

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus280 kpl
Isoäidin Suklaakeksit228 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)105 kpl
Tenavien Toivekarkit105 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.