Opintomatka Viroon, kiitos Kakkutukun!

 Opintomatka Viroon, kiitos Kakkutukun!
Maanantaiaamuna matkan alkaessa tunnelma oli jännittynyt ja odottava. Nyt uskoi Kempeleen yläasteen 8. luokka tapahtumat todeksi. Olimme matkalla kohti Viroa, jossa saisimme viettää kokonaisen viikon, muistelee Marjaana Valtakorpi, Kempeleen yläasteen 8. luokan opettaja.
- Bussimatka sujui vaivattomasti, ja pian olimmekin saapuneet pienien taukojen saattelemina Heinolan vaneritehtaalle. Täällä jo tuli ensimmäisenä mieleen, kuinka hyvä tuliaislahja Kakkutukun makeis- tai pikkuleipärasiat ovat. Joka työpaikalla on tauot ja ruokatunnit, jolloin voi kahvin yhteydessä vielä nauttia makean karkin tai pikkuleivän……
Heinolasta lähdettyämme matka jatkui kohti Helsinkiä ja laivaterminaalia. Kello 17 olimme Helsingin satamassa. Neljän tunnin päästä olimme jo Viron puolella.
 Tiistaina mieliala oli odottava; koko ihana viikko edessä. Olimme valmiina katsomaan, mitä Viro meille tarjoaisi. Matkareittimme oli mielenkiintoinen ja onnistunut; tutustuimme Tarton kauniiseen ja idylliseen yliopistokaupunkiin, kylpylöistään kuuluisaan Pärnuun ja tietenkin Tallinnaan. Matkaohjelmamme oli monipuolinen. Siihen kuului niin yritysvierailuja, opastettuja kiertoajeluita, kuin myös shoppailua ja mukavia kävelyretkiä. Perjantaina kotimatkan alkaessa tunnelma oli hyvin tyytyväinen, mutta samalla myös haikea. Olimmehan viettäneet viikon ihan erilaista koulua.
Tärkeintä on alkaa suunnittelemaan kokonaisuutta ajoissa. Ilmaisiahan tällaiset matkat eivät ole, joten luokalta/ryhmältä vaaditaan myös taitoa ja innokkuutta hankkia rahaa. Mekin ajattelimme kiitollisuudella Kakkutukkua, joka mahdollisti matkamme. Saimme karkeista matkarahat ja jopa ylimääräistä ostosrahaa, lopettaa Marjaana tyytyväisenä.

Kempeleen yläaste, 8.lk

Ansio yhteensä 5 580€

Myyntitiedot

Myyntien määrä2 kpl
Ansio yhteensä5 580 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 5

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus542 kpl
Tenavien Toivekarkit385 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)315 kpl
Isoisän Suosikit123 kpl
Isoäidin Suklaakeksit123 kpl

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.