Pikkuleipiä ja makeisia vuosi
toisensa jälkeen

 Pikkuleipiä ja makeisia vuosi toisensa jälkeen
- Lohjan Salibandy, LoSB, on lohjalainen salibandyn erikoisseura, joka on perustettu vuonna 1991. Seurassa on monta eri-ikäistä tyttö- ja poikajuniorijoukkuetta sekä miesten-, naisten- ja A-poikien edustusjoukkueet, joista naiset ja A-pojat pelaavat toiseksi kor­keimmalla sarjatasolla. E-tyttöjen joukkue perustettiin kaudelle 2006-2007, kertoo akti­i­vivanhempi Virva Julkun­en.
- LoSB E-tyttöjoukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa valmentajansa Jonna Dahlmanin johdolla. Kauden aikana pelataan seitsemän turnausta ja tulosten perusteella neljä parasta joukkuetta pääsee aluelopputurnaukseen. E-tytöt ovat osallistuneet myös Suomen Salibandyliiton järjestämään turnausmuotoiseen sarjaan.
Aina tulee eteen se tosiasia, että joukkue tarvitsee rahaa toimiakseen. Kustannuksia tulee muun muassa peliasuista, varusteista sekä turnauksista. Ahkera joukkue on kerännyt rahaa pitämällä buffetteja oman seuransa toisten joukkueiden peleissä sekä tietysti myymällä Kakkutukun suosittuja pikkuleipiä ja makeisia. Jokainen pelaaja myi innokkaasti Kakkutukun tuotteita hyvällä menestyksellä tuttavilleen naapureilleen ja vanhempiensa työpaikoilla. Joukkue on ollut todella tyytyväinen Kakkutukun tuotteide myynnistä saatavaan tuottoon ja varmasti jatkossakin kartuttaa kassaansa niiden avulla.
Joukkueen valmentajalla, Jonna Dahlmanilla, on pitkäaikainen kokemus Kakkutukun herkkujen myynnistä, sillä jo junioriaikanaan hän joukkuetovereineen myi Kakkutukun pikkuleipiä ja makeisia. Hänellä on ainoastaan positiivisia kokemuksia tuotteiden myynnin helppoudesta ja tuottavuudesta, lopettaa Virva Julkunen.

Lohjan Salibandy, LoSB E-tytöt

Ansio yhteensä 3 880€

Myyntitiedot

Myyntien määrä5 kpl
Ansio yhteensä3 880 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 5

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus420 kpl
Isoäidin Suklaakeksit280 kpl
Tenavien Toivekarkit245 kpl
Papan Suklaapatukat (Poistotuote)175 kpl
Isoisän Suosikit105 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.