Fär-saarille kansantanssitapahtumaan

Illan jo hämärryttyä kuuluu Nummi-Pusulan Saukkolan kylätalolta iloisia säveliä ja rytmikästä jalkojen jytkettä. Meneillään on Nummi-Pusulan Tanhuujien tanhuryhmän kokoontuminen.

Tällä kertaa treeneihin on ehtinyt kuusi tanhunharrastajaa. Moni heistä on tanhunnut yhdessä jo lapsesta asti, yksi aktiivisimmista on aloittanut jo nelivuotiaana. Ryhmän hyvä yhteishenki on koossapitävä voima, harjoituksiin pitää päästä vaikka väkisin. Aina se ei ole niin helppoa, sillä kaikki tytöt asuvat ja opiskelevat jo eri puolilla Suomea. Silti he kokoontuvat säännöllisesti Saukkolaan tanhuille.

Uuttakin porukkaakin mahtuisi mukaan, sillä tanhu sopiikin ihan kaikenikäisille. Hauskinta tanhussa on liikunta, uuden oppiminen ja yhdessäolo!

Yksi ryhmän koossapitävä voima on yhteiset ulkomaanmatkat. Mielessä siintää jo ensi kesän matka Fär-saarille yhteispohjoismaiseen kansantanssitapahtumaan. Aikaisempina vuosina ryhmä on matkustanut mm. Norjaan ja Islantiin tanhuamaan. 

Kakkutukun tuotteita tytöt ovat myyneet jo usean vuoden ajan, myyntituloilla on rahoitettu mukavasti kalliita lentolippuja ja tapahtumien osallistumismaksuja. Kaikki tuttavat on käyty huolellisesti lävitse myyntiä tehdessä; mummot ja vaarit, ystävät ja naapurit, serkut ja sukulaiset, kaikki ovat ostaneet tuotteita tukeakseen tyttöjen harrastusta. Jokainen myy myös tahoillaan opiskelupaikoissaan, joten myyntialue on todella laaja! Tiedä vaikka ryhmä veisi mukanaan Kakkutukun tuotteita myytäväksi aina Fär-saarille asti...

Puheenjohtaja Seija Ulenius, Nummi-Pusulan Tanhuujat ry

 

Nummi-Pusulan Tanhuujat RY

Ansio yhteensä 10 395€

Myyntitiedot

Myyntien määrä10 kpl
Ansio yhteensä10 395 €

Myytyjen rasioiden määrä – Top 3

Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus648 kpl
Isosiskon Salaiset Suklaaunelmat (Poistotuote ja tuote on loppu.)448 kpl
Isoisän Suosikit362 kpl

Ota yhteyttä

  • Arkisin: 08.00–17.00
  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.