Myyntitukea – näin onnistutte myynnissä

Haluamme, että myyntinne sujuu mahdollisimman helposti. Monet joukkueet ja koululuokat ovat sanoneet, että tuotteet melkein myyvät itse itseään. Tämän vuoksi on myyntinne onnistumiseksi tärkeää, että te mahdollisimman helposti tavoitatte mahdollisimman monia jakamalla verkkokauppaa ja esittelemällä myyntikuvastoa.

Näin löydät asiakkaasi

Vieraile sukulaisissa ja ystävillä

Esittele myyntikuvastoa ja jaa verkkokauppa esimerkiksi sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Pikkuleivät, makeiset ja näkkileivät ovat kysyttyjä ja helposti kaupaksi käyviä. Monet haluavat ostaa niitä, kun vain saavat tilaisuuden.. Kuvittele, jos jokainen tuttavasi ostaa 3-5 rasiaa, kertyy pian monta myytyä rasiaa.

Myy vanhempien ja tuttavien työpaikoilla

Vanhempien ja ystävien työpaikat ovat hyviä myyntipaikkoja. Voit esim. jättää myyntikuvaston kahvihuoneen pöydälle muutamaksi päiväksi, jotta kaikki työpaikalla olevat kerkeävät tilata. Samalla voit lähettää heille sähköpostitse linkin henkilökohtaiseen verkkokauppaan. On monia myyjiä jotka ovat myyneet 20-50 rasiaa yhdellä ja samalla työpaikalla.

Käy naapureittesi luona

Naapureiden luona käyminen on yleensä kannattavaa. Voit kiertää koko asuinalueesi lähinaapureittesi lisäksi.

Jarko Seppälä

"Tyttöjen mielestä Kakkutukun tuotteiden myynti on vuosi vuodelta helpompaa, koska tuotteet ovat tulleet jo tutuiksi."

Jarkko Seppälä, joukkueenjohtaja, Tiks B-tytöt

Käytä apuna perheenjäseniäsi ja ystäviäsi – jaa myyntikuvastoja

Monet joukkueet/koululuokat jotka ovat myyneet Kakkutukun tuotteita sanovat, että ne melkein myyvät itse itseään, varsinkin kun antaa asiakkaiden katsoa myyntikuvastoa ja lähettää heille linkin verkkokauppaan. Anna mielellään perheenjäsenesi ja ystäviesi ottaa myyntikuvasto työpaikoilleen esiteltäväksi ja pyydä heitä jakamaan verkkokaupan niin tavoitatte vieläkin useampia ostajia.

Rob Thijssen

"Ressun kansainvälisellä luokalla on 23 oppilasta eri kansallisuuksista. Ressun myynti on ollut todella tehokasta. Myynti oppilaiden naapureille ja sukulaisille on hoidettu myyntikuvaston avulla, mutta Helsingissä on helppo myydä myös muuten Kakkutukun tuotteita, koska tuotteet ovat tuttuja melkein kaikille"

Rob Thijssen, Ressu Comprehensive 6 B

Sinulle, joka olet jo saanut infopaketin ja tarvitset ainoastaan lisää myyntikuvastoja

Jaa verkkokauppasi

Tavoita useampia asiakkaita sosiaalisen median kautta

Helpoin tapa kertoa kaikille luokkanne tai joukkueenne varainkeruusta on jakaa henkilökohtainen verkkokauppa somessa. Kerro mihin keräätte rahaa; luokkaretkeen Barcelonaan, jalkapalloturnaukseen tai vastaavaan. Sitten julkaiset verkkokaupan linkin esim. Facebook-sivullasi. Näin saat luotua hyvän ja yksinkertaisen tekstin, kivan kuvan ja linkin.

Noora

"Parikin myyntikuvastoa laitoin kavereille kiertoon. Laitoimme myös WhatsApissa ja Facebookissa viestiä että myymme Kakkutukun tuotteita"

 
 

 
 

Haluatteko tekin myydä suosittuja tuotteitamme?

Tilaa ilmainen infopaketti

Hyviä myyntiperusteluita

Jotta onnistut myyntisi kanssa on hyvä harjoitella muutamia myyntiperusteluita, jotka esittelet myydessäsi toffeita, pikkuleipiä tai muita tuotteita.

Tässä muutamia vinkkejä:

 • Kerro mihin joukkueesi/luokkasi kerää rahaa, esimerkiksi harjoitusleiriin tai luokkaretkeen.

 • Kerro, että ostamalla he tukevat joukkuetanne/luokkaanne.

 • Esittele tuotteet myyntikuvaston avulla. 

 • Kerro, että ne ovat suosittuja ja hintansa arvoisia.

 • Kerro, että valikoimassa on pikkuleivistä, makeisista jopa näkiileipiin, jotain joka makuun!

 • Tuotteet on pakattu kauniisti kuvitettuihin rasioihin - erinomaisia lahjaksi.

 • Toimitus suoraan kotiovelle.

Hyviä myyntiperusteluita

Myyntimateriaalia – tilattavaksi tai ladattavaksi

Tästä löydät kaiken myyntimateriaalin, joka sisältyy kun aloitatte myynnin. Infopaketti, myyntikuvastoja, kuittipohja ja infoesite sinulle joka olet yhteyshenkilö. Linkin Omille sivuille ja verkkokauppaan saat sähköpostiisi Infopakettitilauksen yhteydessä.

 
Filmi - Näin se toimii
 

Ilmaiset tarrat – kiittäkää asiakkaitanne heidän tuestaan

On aina kiva arvostaa heitä, jotka ovat ostaneet. Jos haluatte, voitte valita oman tarran seuranne/koulunne nimellä ja logolla liimattavaksi rasioihinne. Tarrat tilaatte tilauksen yhteydessä.
 

Ota yhteyttä

 • Arkisin: 08.00–17.00
 • Kakkutukku Oy
  Högberginhaara 10
  04360 Tuusula
 • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.