Tietoa meistä - Kakkutukku Oy

Olemme tarjonneet koululuokille ja joukkueille riskittömän ja helpon tavan hankkia rahaa jo vuodesta 1991.

Myynnin tuotto käytetään yhteisiin hankkeisiin, kuten luokkaretkiin, leireihin tai turnauksiin. Yhteistyötä kanssamme on tehnyt jo yli 30 000 ryhmää, ja yhteensä he ovat tienanneet yli 25 miljoonaa euroa. Rahat ovat vuosien aikana riittäneet moniin hauskoihin aktiviteetteihin!
 

Khasi hills
Carbon offset

Ilmastohyvitys  - Keino ottaa vastuuta meidän ilmastovaikutuksestamme

Me Kakkutukussa haluamme ottaa vastuun toimintamme ilmastovaikutuksesta. Se tarkoittaa, että me annamme nyt ilmastohyvityksen niistä hiilidioksidipäästöistä, jotka me aiheutamme. Olemme arvioineet päästöt, jotka aiheutuvat kuljetuksistamme, pakkauksistamme ja tuotteidemme sisällöstä. Hyvityksen teemme tukemallapuuprojektia nimeltään ”Khasi Hills” Intiassa.

Hyvitämme ilmastovaikutuksen, joka syntyy teidän joukkueena tai luokkana myymistä pikkuleivistä ja makeisista, vähentyneinä päästöinä Intiassa. Uskomme, että joukkueillemme/yhdistyksillemme ja luokillemme on tärkeää valita toimija, joka todella ottaa vastuun ympäristöstä ja ilmastosta.

Lue lisää ilmastohyvityksestä

Tehdessämme ilmastolaskelmia ja myös valitessamme ilmastohyvitystä olemme käyttäneet apuna:
 

U&WE, ZeroMission, Ekosofia

Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme!

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siksi seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti palautekyselyjen avulla.

Palautekysely lähetetään kaikille Kakkutukun tuotteita myyneille ryhmille. Haluamme kokonaiskuvan lisäksi saada palautetta muun muassa painetusta materiaalista, tuotteista ja kuljetuksista. Seuraamme palautekyselyn tuloksia säännöllisesti, otamme huomioon parannusehdotukset ja teemme suunnitelmia palveluidemme parantamiseksi.

Ota yhteyttä

  • Kakkutukku Oy
    Högberginhaara 10
    04360 Tuusula
  • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.