Omat sivutTilaa ilmainen infopaketti

Suklaamousse Isoisän Suosikit-keksinmuruilla

Paloittele suklaa ja sulata se voissa miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä vähän. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset, kaada valkuaiset teräskulhoon. Sekoita keltuaiset jäähtyneeseen suklaaseokseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää varovasti käännellen valkuaisvaahto suklaaseokseen. Laitan keksinmuruja lasin pohjalle ja annostele mousse keksinmurujen päälle jälkiruokamaljoihin tai laseihin ja nosta jääkaappiin noin viideksi tunniksi.
Koristele mousse Isoisän Suosikit-keksinmuruilla, vedelmilla ja sitruunamelissan lehdillä.

 
Noin 6 annosta
 
200g suklaata (vähintään 50 prosenttia kaakaota)
5 kananmunaa
1 rkl voita
5 kpl Isoisän Suosikit-keksiä