Juhlallisen hyvät pikkuleipämme

Juhlallisen hyvät pikkuleipämme

Kakkutukku näkee päivän valon vuonna 1991. Ajatuksena on, että koulut ja yhdistykset myisivät mantelipikkuleipiä ja kaurakeksejä. Ideasta tulee suurmenestys!

Isoisän suosikit ilmestyvät 1995, ja ovat nykyisen valikoiman pitkäaikaisin edustaja. Toivon Toffeepallosten myötä kahvipöydästä löytyy nyt jokaiselle jotakin!

 
Herkullisten pikkuleipien myynti mahdollisti kielen harjoittelun

Tampereen normaalikoulu 9D, kaksikielisen opetuksen ryhmä, myi pikkuleipiä ja makeisia Englantiin suuntautuvaa luokkamatkaansa varten. Varoja kerättiin eri tavoin, mutta Kakkutukun tuotteiden myyminen osoittautui helpoksi ja nopeaksi. Myyntisuosikeiksi nousivat Pikkuveljen Paras Toffeesekoitus ja Isoäidin suklaakeksit. Oppilaat ovat erittäin tyytyväisiä myyntiinsä, jonka ansiosta pääsivät harjoittelemaan englantia aidoissa tilanteissa.

Lue lisää siitä miten Tampereen normaalikoulu 9D ansaitsi rahaa luokkakassaan myymällä pikkuleipiä ja makeisia!

Lohjan

 
Kiintoisa valikoima ja palvelun helppous ratkaisivat

Harrastaminen on kivaa mutta vaatii myös varoja, sen tietävät Voimisteluklubi Lohjan jäsenet. Ja mikä sen parempaa kuin ansaita yhdessä rahaa talkoovoimin! Kakkutukun tuotteiden myyminen on helppoa ja hauskaa, ja tuotteiden tilaaminen vaivatonta. Viimeisin talkoovoimin hankittu väline on kaikkien suosima volttimonttu. Ja muuta kivaa on luvassa, koska yhteistyö Kakkutukun kanssa jatkunee myös tulevaisuudessa. 

Lue lisää siitä miten Voimisteluklubi Lohja ansaitsi varoja toimintaansa myymällä Kakkutukun herkkuja

Haluatteko tekin ansaita rahaa?

Tilaa ilmainen infopaketti

Seitsemän sortin kahvipöytä – näin se alkoi

Pullakranssi, appelsiinikakku ja kääretorttu, sekä kukkuralla oleva pikkuleipävati. Nämä ovat perinteisen suomalaisen kahvipöydän herkkuja. Tapa järjestää kahvikutsuja levisi Suomeen ja Ruotsiin Saksasta, ja oli erityisen suosittua 1900-luvun alkupuolella. 

Kahvikutsujen emännöinti toi mukanaan tiettyjä haasteita. Jos tarjoilu oli niukkaa, emäntää saatettiin pitää nuukana. Mikäli sortteja oli taas tarjolla liikaa, ajateltiin että rouva on ylpeä. Tämän johdosta sovittiin että seitsemän on sopiva määrä – ja emännät saattoivat huokaista helpotuksesta.

Näin järjestät omat kahvikekkerit

”Kahvikekkerit” tulivat Suomessa muotiin seurapiirirouvien kokoontuessa yhteen kahvittelemaan. Nykypäivänä kahvitarjoilu on suosittua esimerkiksi syntymäpäivien yhteydessä, jolloin pöytä katetaan koreaksi. Mutta älä suotta jää merkkipäivää odottelemaan – etsi kaunein pöytäliinasi ja talon komein kakkuvati, ja kutsu ystävät kylään! Keräsimme oheen muutaman vinkin erityistilaisuuksia tai spontaanikekkereitä varten:

 
Oikein hyvät kahvikutsut saadaan aikaiseksi yhdistelemällä peruspikkuleipiä, perinteitä ja uutuuksia. Perinteisten pikkuleipiemme joukosta löytyy Isoäidin Suklaakeksit, kahdesta kauralastusta muodostuva ihana keksikokonaisuus joiden välissä on reilusti suklaata. Serkun Suklaiset Kahvikeksit ovat luonnollinen osa kahvipöytää – koska kuka pystyy vastustamaan näitä suklaapaloja täynnä olevia reiluja keksejä kahvin kera?

Suklaapalloset kuuluvat moderniin kahvipöytään. Suklaapallosia on erilaisia – Äidin Suklaapalloset ovat pyöritetty kookoshiutaleissa ja maistuvat aavistuksen kahville. Valikoimastamme löytyy myös muita herkkuja kuten toffee- ja punssipallosia.

Toivon Toffeepalloset ovat harvinaisen hyvänmakuinen yhdistelmä täyteläistä toffeemakua, pehmeää suklaata ja narskuvaa strösseliä. Isän Punssipallosissa maistuu punssin tunnusomainen maku ja sopivat erinomaisesti aikuisille. Minnan Minttusuklaakeksit - rapeita kauralastuja pehmeän minttusuklaan kanssa - ovat taatusti herkkusuiden mieleen.

Kaikille sopivia pikkuleipiä

Suomessa on vahva kahvittelukulttuuri. Tosin muuttuvat ajat ja trendit jättävät jälkensä myös siihen, miten kahvitellaan. Ennen vanhaan pohdittiin, montako sorttia laitetaan kahvipöytään. Nykyään joudumme ottamaan huomioon, onko seurassa gluteeni-intoleranssia potevia, vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavia tai kenties vegaaneja.

Kakkutukulla on laaja valikoima pikkuleipiä, josta löytyy niin gluteenittomia, kuten Papan Suklaapatukat, kuin vegaanisiakin vaihtoehtoja, kuten Isoisän suosikit ja Serkun Suklaiset Kahvikeksit. Kotisivuiltamme löytyy kattava allergialuettelo, jotta voisit rauhassa nauttia kahvittelusta ilman ikäviä yllätyksiä.

Riippumatta siitä haluatko laittaa pystyyn loisteliaat kahvikutsut, tai pienimuotoiset kemut arkea piristämään, on aina kätevää olla kotona jotain tarjottavaa. Kunnon pikkuleipävarasto antaa vapauden päättää, haluatko leipoa itse, tai päästä hieman helpommalla. Kiireisinä juhlapyhinä kuten esimerkiksi jouluna tuntuu hyvältä tietää, ettei tarvitse tehdä aivan kaikkea itse.

Tämän takia sinun pitäisi myydä pikkuleipiä

Kakkutukku tarjoaa suuren valikoiman herkkuja ryhmille, jotka haluavat ansaita rahaa luokalle tai joukkueelle. Juuri pikkuleipien myyminen on erityisen palkitsevaa:

 1. Kaikenikäiset pitävät pikkuleivistä

 2. Kätevä olla kotona varalla jos tulee yllätysvieraita

 3. Maukas pikkuleipä piristää päivää merkittävästi

 4. Pikkuleivät voi pakastaa

 5. Meiltä löytyy pikkuleipiä kaikille, niin allergisille kuin vegaaneillekin

Haluatteko tekin ansaita rahaa?

Tilaa ilmainen infopaketti

Ota yhteyttä

 • Arkisin: 08.00–17.00
 • Kakkutukku Oy
  Högberginhaara 10
  04360 Tuusula
 • Ilmastokompensoitu
 • Rinki

Tarjoamme luokille ja joukkueille mahdollisuuden kerätä varoja helposti ja toteuttaa unelmiaan.